Разобличи ме.
Като разглеждам цените на съкровищата по родните магазини, климатизаТОР под 3k лева за мен си не можах да намеря. Само цепеници...
Ето го цепеняка,като трансформърс се отваря [emoji16] . Дори и на максимална степен на вентилатора е по тих от Мидеята ми на 2ра степен. Външното тяло не се чува,че работи,поне при тези твмператури. Вън в момента е 12гр. Настроен е на 25,не бих казал,че стаята все още е темперирана,но термометъра показва 23гр,a в преходната стая 21. Приложението не показва,моментния разход но на усет пада вероятно под 300в. Не е изключвал до сега от 6 часа работа,крета си на няква ниска степен,но работи.Вътрешното тяло е огромно,по голямо от на Мидеята,а то хич не беше малко. Пукания на пластмаси за сега няма,дефрости също не съм засякал.
Намалих го на 24 и след 10на минути се изключи. Вентилатора вътре духа на някаква ниска степен,а ламела (или както се казва ) се нагласи от долу срещу струята,за да не духа директно надолу.
От 2 часа съм сложил термометъра,все с толко си духа. Явно вече темперира. В стаята където е е 23.3 ,в преходната стая 21.5
Този пост е редактиран от HiDefinition; 07-01-21 в 21:55.
Как да не му се кефиш, за тия пари отвява един куп маркови климатици.
Ще го видим и следващите по студени дни. Влезна в он оф цикли. В стаите стана съответно 24 на 22. След оф вдига изходящата темп до 44 започва бавно да сваля,но докато я свали надхвърля заданието и изключва. Блока си е изолиран,а все пак навън е 9гр. 4 или 5ти оф е за сега дефрост няма. Успиване за сега също не съм наблюдавал. Точно на 24 и малко мисля бе,включва отново компресора.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от HiDefinition; 07-01-21 в 23:53.
Значи в заключение можем да кажем - цепеницата е добра за парите си.
Имитира (опс премиум) серията на мицубиши хеви. Влиза си в цикъл.
Задание 24 гр с включен стандарт слийп режим,че има три вида [emoji16] В хола е около 23гр,спалнята 20.6гр. Това е изразходвал през ноща . Има си редки пукания на пластмаса,като офи
Тази клапа в режим охлаждане завъртяна ли работи, както е при оф положението?
Хладно е да го пускам на студено,но за експеримента ще го врътна [emoji39]
Точно така стои клапата,като при оф. Няма да му трябва от тия добавки дето сега са на мода. Може и да се донастраойва разбира се. Преди да го обърна на студено видях,че си къркори на бавна степен. Спрях всичко и погледнах електромера 250вата,явно това му е минимума на топло.
Слезе на 200 вата
Този пост е редактиран от HiDefinition; 08-01-21 в 19:13.
Климатика има функция Gentle Cool Wind , вертикалните клапи имат много на брой отвори с малък диаметър и могат да застават на пряко и да затварят отвора . С тази екстра на охлаждане не му трябват никакви добавки . С 800 грама фреон и начина на работа описа до сега си е много добра покупка , Има и 5 години гаранция .Няма да му трябва от тия добавки дето сега са на мода
В интерес на истината,Стар-Лайт поръчват от два завода на Чиго и Мидея.Когато вземеш от Мидейския завод(както е тоя)нямат проблеми и работят добре,но от Чиговския още на другия ден след монтажа се започват едни филми...