Ти да нямаш въпросния климатик, че не съм чел да хвалиш нещо различно от това, което притежаваш? [emoji1787]
Хваля го щото съм виждал цепеницата как работи, а ти си вземи някое лого и си го закачи на стената
В подписа ми пише аз какви цепеници имам.
Най-много ме кефи Haiera, ама не мога да ви го похваля, щот няма отде да си го купите
Пък освен това гледам, че в миналото модела достатъчно е оплют във форума, ама ей гов на аз пак съм случил на екземпляр.
Пич, ти си мега трол, не знам дали го осъзнаваш. От толкова много мнения във форума, които си постнал, сигурно 10 съдържат някаква полезна информация. Всичко друго е пълна бълвоч - обикаляне и хейтене в темите за моделите.
Радвам се, че си открил Светия граал с цепениците. Ползвай си ги със здраве, ама намали хейта малко. Не обсъждаме някакви машини за по 100к, а някакви климатици, струващи 1/2 от телефоните на днешните тинейджъри.
Отварям отново темата, като се надявам добрия тон и уважението към събеседниците да се спазва. В противен случай, темата ще бъде отново затворена.
В какво помещение е поставена машинката?
И този ктивиндел така ли си е в действителност или е ефект от заснемането на клипа?
По-скоро направи една тема за Стар-Лайт цепеници, че да може да се отдели от спама тук. Все пак ще има хора, дето ще се интересуват от този модел; марка и ще имат въпроси а и собствениците на тези цепеници ще могат да дават мнения, които ще са по-нагледни и няма да са разводнени от общия спам.
Грии си рекламират климатик със запис от ватметър
Този пост е редактиран от HiDefinition; 12-01-21 в 21:08.
Кривиндел......клапата виси от едната страна.....
@HiDefinition явно още ме държи от коледните празници и поръчах като твоята цепеница. Та тази предната дойде и ще я бодна в кухнята а тази като твоята ще замени Мидейката, която ще стане детска и така с едно Хитачи 50 и две цепеници мисля да отоплявам целият апартамент.
Иначе в момента този твоя в Емаг е с 20% отстъпка и ляга на 625лв с доставката.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk