Днес по работа минах покрай една пицария (често минавам от там), са събрани в едно ъгълче две Тошиби и един агрегат Данфос (сигурно за хладили помещения).
Там става голямо заледяване и като минавам хвърлям по един поглед. Големия Тошо (RAV-SM2804AT8-E) беше побелял доста, както обикновено при ниски температури Тръгна да пуска дефрост и понеже доста потребители на форума се опалват, че може и ги пропуснат за сезона останах да направя клипче не сте капо.
Дефроста е бърз, но и съдържателен. В рамките на 5мин. тръгна да топли отново. На клипа има музика заради шума от улицата и моето подсмърчане.
На връщане след 30-40минути външното беше станал пак, като преди дефроста, обаче не ми се чакаше още 5-10 минути да ви снимам втория за годината.
Тук един пост ми е убягнал.
За да не спамим темата за Hitachi RPD ще отговоря тук.
Така е, но всички статистики се изготвят на този принцип.
Говоря за истински статистики а не за стъкмистики.
Във форума има раздели за почти всички марки и модели. В едни раздели има повече докладвани проблеми отколкото в други.
Съответно ако си вземеш марка/модел за която има повече негативни доклади, има по-голяма вероятност да станеш пишещ във форума. Демек, да се прецакаш.
Нарича се "Теория на Вероятностите" Висша математика III
Аз не вярвах, че това работи, но се убедих когато въпреки масата изписани негативи за една от машините ми реших да я купя.
Разбира се винаги има шанс да минеш между капките, но в повечето случаи математиката работи и те наказва. В случая.
Цепениците станаха на мода, та ако на някой му трябва. За свекърва, за бивша, за гараж или .....
Тук има писано малко за него.
Data book
Този пост е редактиран от bobivg; 30-01-21 в 19:09.
Цепениците винаги са били на мода , достатъчно е човек да огледа фасадите .
Айде народе налазвай цепеницата. Пари, пари не се пипа
![]()
Много добре заснет дефрост.
Направи ми силно впечатление това, че малко преди 2-рата минута сработи някаква защита и компресора намали временно оборотите - това е предположение не съм срещал или виждал такова поведение до сега. Може и да има друго обяснение, някой ако знае да сподели.
горкото едноредово топлообменниче яко беше заскрежило ..
Стенен Климатик Williams MSAFBU-12HRDN8-QRD0FGW
За тази марка скоро чух добри неща, топлещ, безпроблемен,добре направен вътре.
Произведени от Мидея.
Цанков излъгали са те. Не може да е добре направен и да не е МХИ или Тошиба.
Няма как да стане.
Този пост е редактиран от mimojef; 04-02-21 в 12:33.
Приготвихте ли цепениците? Ватметри, духалки, антифони....
е то ватметъра дефинира кой климатик е цепеница ,без него е клеветене![]()