Абе усещам аз, че у РосенУви тука до година-две всичко ще е Дайкин.
Ми На хубавото лесно се свиква.
Абе усещам аз, че у РосенУви тука до година-две всичко ще е Дайкин.
Ми На хубавото лесно се свиква.
Изчакай ротацията на сглобката през март.
Като затворят АЕЦ-а ще има по 30 заплати.
Те ако затворят АЕЦ-а ,ще стоим на тъмно и студено,и ще трябва да цепим дърва......
Шъ са фанем за брадвите, и темата за цепениците ще набъбне доста, ама за истинските - бук, дъб, ясен…
Всички хора осъзнават. Ама Българина има нещо в мозъка което го кара да търпи колкото и да го тъпчат.
Както се изрази героят на Леонардо Ди Каприо във филма Джанго без окови. Чернокожите го имат същият бъг.
Полу цитат от филма. Нямам нищо против Африканците.
Просто явно сме от едно тесто.
С приятели от години си говорим, че сме бетер чернокожите (конкретно САЩ и UK). Много жестоки комплексари сме и става все по-страшно. С вдигането на стандарта, вместо да се облагородим се забелязва обратен ефект.
Радикализма ще е нещото след демокрацията. Виж партиите в цяла европа. А това ще доведе до липса на свободията която така обичаме. Като цяло ще си изпатим но вървим към повторение на миналият век , с пандемията, нацизма и войните. Обречени сме да повтаряме грешките си...
някой с мнения впечатления и т.н. от този модел и от тази марка https://bulclima.com/product/inverto...hrdn8---qrd0gw
Midea....
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Нещо подобно е и samsung ar 12txhqasin и вероятно под десетки други марки.
Намерен е перфектния климатик за нашите приятели Aleksi и Mimojef, KCA 1.6 има четири функции – охлаждане, филтриране, частично изсушаване и вентилиране на въздуха. Предназначен е да работи в жилищни и работни помещения с обем около 60 кубически метра.Компресорът и вентилаторът на КСА-то са почти безшумни.Размери 400 х 757 х 464 мм. 80 кг. За 1 час може да осигури 400 кубически метра климатизиран въздух. Инсталираната му мощност е 1140 вата, а хладилният агент в компресора му, както вероятно вече сте се досетили, е фреон.Изцяло наше производство, произведено в Завода за климатична техника ,,Клокотница“ в Димитровград . Сега ако не почерпите, няма кога.
Този пост е редактиран от HRS9; 20-12-23 в 16:51.
Миче, за Алекси може, за мене НЕ.
Климатик ли е за отопление не ми го хвали.