50% бяла сланина, 30% оцветена бяла сланина да прилича на месо, другото смелени кости и кожа и изтънчено смесено с течен пушек, уж са го опушвали цяла седмица.
50% бяла сланина, 30% оцветена бяла сланина да прилича на месо, другото смелени кости и кожа и изтънчено смесено с течен пушек, уж са го опушвали цяла седмица.
Специален поздрав за всички със студени крака! И най-вече за тези, които твърдят, че стенният климатик топли само от "кръста нагоре, а краката студени". По-нагледно не мога да докажа несъгласието си.
Rosswen, котки ли има поз масата?
[emoji38][emoji38][emoji38]
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Rosswen, не ви ли духа във вратовете тая духалка? Моят бръмчалник във всекидневната също е над дивана, понеже няма къде, поради особеностите на помещението и мебелите, но клапите са максимално горе. Не бих го изтърпял да ми вее, независимо каква е температурата на струята. ME FH25, който е в детската, заслужава доверие да ми гали врата, понеже "разпръсква" струята и не се усеща директен повей, но пак бих се замислил, дали да го ползвам по този начин.
Не, благодарение на "лопатата" отдолу, въздухът минава над главите на седящите под него. Само ако се изправиш започва да ти брули косите. Там си гледам филмите всяка вечер. Настроен е в крайно долно положение, но то е с ъгъл, приблизително 55гр., докато на ZMX е 75гр. Уцелил съм позиционирането, може би малко и на късмет. И аз не бих търпял да ми вее в главата.
Този пост е редактиран от rosswen; 08-12-18 в 21:56.
Хм.., сега се чудя кое да снимам -
че на 24С парно малкия е постоянно бос(на гол крак),
или че жената е с терлици върху дебели чорапи.
Туй парно топли ли, не топли ли....
Всичко е толкова субективно.
Моите крака са доста чувствителни и бързо се смръзват. Наследил съм го от баба си, тя е с постоянно студени крака. Вкъщи винаги ми е топло на краката, дори и бос си ходя понякога, като не нося дебели чорапи, че почват дори да ми се потят. Ида ли на гости на някой, зимно време, първата ми работа е да обуя чехли, че се смръзвам. На доста хора, около 20 гр. им е комфортно, ама аз съм се изнежил. :D
Ще пиша на Дядо Коледа да ти прати тези пантофи:
Ползвам ги и са много топли. Даже и ако климатика не може да духне под килима
Остава по една орехова лула да палнете.
На колбасите държа да съм ги запознал лично със свети Петър преди да ги приготвя и употребя. За да няма изненади като в сервизно писано от г-жа Донг (с тънката цепка и дебелия минимум)
На мен К2У ми звучи като клас руски подводници.
stainway, с такива чехли човек няма нужда от отопление. [emoji16]
Е за тези дето климатиците им духат от кръста нагоре