То не е много сложно да се докара перформанса.
То не е много сложно да се докара перформанса.
То щото големите марки не се осраха,не виждам колосални разлики от тия за 600 лв и тия от 2000
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Здравейте понеже е време за втори климатик , а първия ми е Star-Light ACT-12TSWF и съм много доволен от него, виждам , че вече не се продават , кой му е заместителя в този ценови диапазон , купих го за близо 900 лева миналото лято , жалко че сега вече го няма.?
При тази марка електроуреди няма политика на наследственост на моделите.Те не са производители.
Каквото успеят да договорят като с някой производител - TCL, Midea, GREE … - като сбор от части за определена цена и определени бройки, му лепват
Star Light и айде…..
Време беше на TSWF да го спрат от производство. Все пак е модел на 4-5 години, а и миналата година излезе нов "флагман" на TCL
Спрян от производство или спрян внос от емаг? На сайта на tcl си го има качен. В Полша също се предлага ,но цената е 770 евра с отстъпка и без монтаж.
Tswf преди и след използване на самопочистване.![]()
Има вече от вчера налични TSWF и EAWF в eMAG: https://www.emag.bg/invertoren-klima...f=fav_pd-title
хахах 1100 лв .. те стигнаха цената на Брийзлес
Този пост е редактиран от GLARYS; 20-04-23 в 00:13.
И НЕКА покупките започнат Сега , по евтино е от миналата година с 10 лева .![]()
Този модел 12TSWF при включване и изключване на вътрешното тяло турбината развърта ли максимално обороти в началото независимо, че вентилатора е настроен на най ниска скорост .
И какъв е проблемът ако развърта? Климатик за 800 лв... Струва ми се, че хайпа по този модел е стигнал висоти, където хората търсят качества на Перфери и Нордици.
За тези пари е пидсрък. Взимай, докато има.
Ако е за помещения в които се спи не е приятно развъртане на максимални обороти дори за кратко. Затова питам, дали става за монтаж в спалня.