Нищо не съм плащал, единствено за първоначален монтаж.
Това много съмнително ми изглежда. Един монтаж е 200-250лв. най-малко. Как излиза сметката на този, който прави 2 монтажа и 1 демонтаж и това за климатик с ниска цена дори слизала до 600-800лв. Дори да кажем, че монтажите са най-вероятно с най-евтините материали и без никакво внимание и старание.
Един демонтаж и монтаж какви други разходи има, освен отделено време и гориво?
Фирмата която го монтира е малка подизпълнител на Пан Сервиз така че без допълнително заплащане от страна на ЕМАГ според мен не би се наела да извършва гаранционен сервиз.
Няма безплатен обяд.Емаг си поемат масрафа като търговец а и могат да си позволят подмяната на стотина климатика годишно примерно, защото по последни данни изпревариха Дачия по оборот и капитализация и са най голямата фирма в Румъния.
Star-Light ACT-09WIFI , вентилатора и компресора дали са като на ACT-12TSWF ?
Този пост е редактиран от di-ko; 22-01-23 в 13:01.
Здравейте,имам ACT-12TSWF от два месеца и постоянно работи on-off.Обикновенно седи на 22гр. като отоплявам 15кв. хол и 15кв.кухня като между двете помещения няма врата а свод.Няма значение дали навън е -2 или 10гр,работи постоянно on-off,само се променя консумацията за деня.Пробвал съм на всякаква настройка на вент,но не влиза в инверторен режим.Живея в апартамент,изолиран.Имаше дни в който беше под нулата,подържа си зададената температура без проблем,но е постоянно on-off.![]()
Нищо общо нямат с tswf.
При мен се случи нещо подобно. Снощи бе нагласен на 24.5 беше 25гр в стаята,намалих го преди лягане на 22 и проветрих. Цяла вечер се не бе включвал,термометъра в стаята показваше 22гр,преди малко се прибрах пак не се бе включил,темп в стаята бе 21.5. Вдигнах заданието с 1гр,не се включи и го изключих и включих. Премързя ме да премеря темп при него колко е била. Но поради голямата разлика в заданието още снощи като го намалих на 22 и дори не остана в режим следене,а спря вента. Ако вента си бачкаше със сигурност нямаше да се получи тази ситуация.
Преди време писах за същото.Когато подмине температурата и спре обдухването, климатика заспива и трябва температурата в помещението да падне с няколко градуса, та да тръгне.
Само с тази настройка на клапата и 45гр наклон,в моите условия он-оф е най рядък и ръчна 2ра степен на вента.Но и почти не го държим на задание под 24гр.![]()
Този пост е редактиран от HiDefinition; 23-01-23 в 16:52.
Преди да направя изолация на детската работеше като инстински инвертор, но сега предимно е он-оф от което му се разскърца клапата и ще трябва да взимам силиконов спрей да я пръскам.