Изходящата температура зависи и от дебита на вътрешното тяло. Ето 12 wifi на mute и low. Външна 12гр,задание на дистанционно 22гр,стая 17кв с отворена врата към коридора.![]()
Изходящата температура зависи и от дебита на вътрешното тяло. Ето 12 wifi на mute и low. Външна 12гр,задание на дистанционно 22гр,стая 17кв с отворена врата към коридора.![]()
32 градуса с консумация 150 вата приятно изненадан съм.Реално като се замисля се чудя как идват Тея градуси като само двата вентилатора на вътрешното и външното тяло са може би по 40 вата.
1гр външна,100% влажност,слаб снеговалеж.
28кг срещу 22кг. Като гледам ще фучат по едно и също време.
Първи се предаде 12wifi,3 мин след това TSWF. На 12wifi дефроста му продължи 10мин,на TSWF 15min. И при двата беше, на напълно заледен топлообменник. Разликата е,че до преди дефростта 12wifi работеше с 310-330 вата, а TSWF с 420-450вата.
Този пост е редактиран от HiDefinition; 08-12-23 в 20:51.
Какво излиза, по - евтиния е по - добър.
Не бих казал, че единия е по добър от другия. Просто всеки, трябва да работи в помещение според възможностите си.
Каква консумация ви дава 09wifi при външна температура около 1*С и зададена вътрешна 24*С ? При мен е около 400W, помещение 10м2 с отворена врата към коридор, като в другите 2 стаи също работят климатици и като цяло в целия апартамент е около 24*С.
Около 1гр минимума на който може да работи е 300 вата. Ако работи на 400вата,значи толкова му трябват. Ако държиш турбината на Ауто,може ръчно да й зададеш 2-3 скорост.Вътрешното тяло на 09 е най-малкото и следователно с най-малък дебит.
Забелязах, че при достигната вътрешна температура 24*С, при зададена 23, 24 и 25*С работи с една и съща консумация, чак над 26*С започва да повишава консумацията, а на 22*С спира. При външна 1*С и вътрешна 19*С започва да работи с 500W и пада до 400W при достигнати 22*С. Алгоритъма е по-скоро на база външна температура спрямо консумацията. Fujitsu 12LMCE работи по съвсем различен начин. TSWF е нещо средно.В момента при зададена 23*С и вътрешна 24*С, външна 9*С.
Този пост е редактиран от spellbound; 09-12-23 в 14:44.
TSWF, 1 градус външна температура, настроен на 21 градуса вътрешна. Ниска степен вентилатор. Стая 20 м2, харчи 12 квч дневно. Струва ми се много.![]()
Моите двата общо харчат толко в 75кв площ. Вдигни му турбината на 2ра степен.
Увеличих скоростта на вентилатора на средна скорост, няма промяна за последния час.
Здравейте,
Нов съм в отбора с един ACT-09WIFI и още се опознаваме. Не успявам да го хвана дефрост ли прави, он-офф ли работи. Има ли индикация за дефрост? На дисплея си показва зададената температура.
Изпратено от моят moto g62 5G с помощта на Tapatalk