Ами, радвай се на снега, че като гледам прогнозата за Коледа - туй ще е.![]()
Ами, радвай се на снега, че като гледам прогнозата за Коледа - туй ще е.![]()
Не мога да се оплача и от двете![]()
TSWF, преди седмица писах, че прави дефрости през 1.5 часа нощем.
Днес го наблюдавам. През деня питата е чиста, няма следа от скреж или лед. Но преди малко излязох навън и го снимах. Вероятно става и по - заскрежен през нощта. Това на снимката основание ли е да прави дефрост?![]()
През деня не е дефроствал. 1 градус навън , сухо време. Вътре е сложен на 21 градуса.
Здравейте предложете климатик за стая 30 , 35 квадрата , бюджет 1500лв. Имам ACT-12TSWF който работи отлично в едната стая сега ми трябва за другата , но за съжаление няма къде да го намеря отново. Затова се допитвам до вас.
Благодаря.
Пусни си запитването в темата за избор на климатик. А тук сподели как се справя при теб TSWF и при какви условия рaботи.
п.п. -3 външна темп с 90% влажност. Преди малко хванах 12wifi да размразява. При вътрешното тяло нещата са доста по добре от TSWF. Доста по тихо преминава бълбукането,както и обръщането на клапана и навлизането на фреона. При TSWF дефростите винаги са от 10- до 15мин и на 7-8та минута, при минусови температури започва едно форсиране за 2-3мин и после сваля до нормалните обороти на които протича дефростта. При 12wifi няма нищо подобно и целия му дефрост трае 5мин от спиране,до духване на топло. След това се понабира естествено до към 800вата за 3 мин. и започва да пада. При тези условия навън, тези 3мин на 800вата,са достатъчни за да побелеят ламелите на външното. Имам чувството,че китаеца с тия 22кг външно се е застраховал с бърз и кратък дефрост :D . Макар,че не виждам голяма разлика между времетраенето между дефростите на 12 wifi и TSWF.
Този пост е редактиран от HiDefinition; 17-12-23 в 22:14.
Ако ти е спешно и не можеш да чакаш виж модела от линка. Има го при румънците и като Tesla Advance https://heating.bg/product/107/inver...i3ah-12000-btu
Здравейте,
Как точно различавате on/off режима от defrost? Лаишки въпрос, съжалявам, но не изписва нищо на вътрешното тяло.
Изпратено от моят moto g62 5G с помощта на Tapatalk
Никак,всички чакаме китаеца да го оправи [emoji846]. И при мен от снощи не отчита изразходената.