Страница 13 от 140 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 2089
Like Tree849Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Точно в момента е без пари 12 WIFI. Като ги гледам май са с еднакъв хардуер с BLWF,като той също е намален.

2.  

3. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Бъркаш модела. В момента е намален ACT-12WIFI, той е без монтажен кит в комплекта. Този с кита е ACM-12WIFI, но го има само разопакован. Иначе дали е идентичен с BLWF може да се каже само ако някой го притежава, понеже на BLWF са му написали 23.5кг външно тяло а по табелка е 22кг. Пуснал съм снимка по-назад в темата.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

ACM според мен са Мидейки и са по слабоватички. АCT са си TCL. А тоз Act12wifi според мен е бил от първите и след това са пуснали ACT12BLWF от Black, демек черничък [emoji846] А този твоя Era EAWF WF на всичките е означение за WiFi,така ги навързвам аз.На Eawf има разлика във вътрешното тяло,има повечко екстрички моторче и на хоризонталната клапа,малко по голямо е и тялото. Друго което се забелязва оъ листчетата с параметрите е,че уж BLWF има по лекичко външно,а по добро топлоотдаване от EAWF. А EAWF има допълнителен нагревател от 100вата,като TSWF(T smart) какъвто другите нямат. Ест ако може да се вярва на хвърчащото листче,табелките и килограмите.

п.п. не изключвам и EAWF и TSWF да с еднакъв компресор и разликата да е само двойния външен топлообменник,по голямото вътрешно тяло и повечко фреон ест. Защото по табелка ги дават да се развъртат до 1750вата

На снимката е спецификацията на Era от италианския сайт на TCL

BLWF и ACT12WIFI ги има на сайта на TCL това е Elite серията им.

и Elite серията. Излиза,че са с еднакви параметри по тяхните данни.
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от HiDefinition; 02-02-21 в 19:53.

5. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Вътрешното на EAWF има моторизирани хоризонтални клапи, за разлика от BLWF, където са ръчни. Също така клапите са две и могат да разделят потока на две струи за разлика от TSWF, където клапата е една и позволява единствено насочване на потока на една страна, но пък wind free функцията е предимство на TSWF когато стане време за охлаждане.
    Компресора на EAWF, който е правен за пакистанския пазар е Саньо\Панасоник, но там модела го предлагат само 18бту, та може да е различен спрямо 12-ката. Лошото на 12-ката е, че няма лепенка на видимата част на компресора и не може да се потвърди какъв е.
    Елит версията на TCL има 2 страници модели, за разлика от Ера-та, където е само този модел. Тези мануали малко се различават понеже BLWF е само с 22кг външно според неговата табелка а тези мануали дават 12-ката да тежи 24кг.
    Да се надяваме, че ще се появят повече хора с такива цепеници имащи и от другите модели, че да може да сравняваме с данни от самият климатик а не от сайта.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Колега splendor твоя EAWF нали беше забучен в смарт контакт? Ще покажеш ли до колко вата се развърта машината?

7. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Разбира се, нека да паднат малко температурите, че сега външната е +8 а в стаята е 22.5 градуса и не вярвам климатика да се напъне на максимал. Минат ли на минус температурите и ще го напъна да видим дали наистина е 1700w или е 1400w както е BLWF.
    За BLWF мога да потвърдя, че максимала му е верен дори малко надвишава. 1455w е дърпал по електромер а 1430w го дават на табелка
    .

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2020

Здравейте , някой със мнение относно ACM-12FOWF , който във момента е на промоция от 430лв?Или да изчакам за TSWF по - добре?Основно ме притеснява , че са ми нужни няколко бройки и да не стане неприятна изненада.Хубава вечер желая!

10. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Tswf най ниската цена на която е бил е 620лв,в момента е 636лв. Този FOWF най вероятно е Мидея и е пи слабичък. На мен ако ми трябват бройки бих взел ACT12WIFI или ACT12BLWF те също не са били на по ниска цена,от тази в момента.

11. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от ITodorov Виж публикацията
    Здравейте , някой със мнение относно ACM-12FOWF , който във момента е на промоция от 430лв?Или да изчакам за TSWF по - добре?Основно ме притеснява , че са ми нужни няколко бройки и да не стане неприятна изненада.Хубава вечер желая!
    Съмнява ме TSWF да падне под 620лв. За момента е доста сполучлив модел и сигурно се продава добре.

12. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Цепеницата разработи ли се, за хиперинвертор ли взе да се мисли ?

сверих и с електромера 180-200 си бачка,на 2ра степен е вента.Външна 12гр
    Този пост е редактиран от HiDefinition; 04-02-21 в 22:30.
    Alexi, bobivg и mmony67 харесват това.

13. Banned
    Тук е от
    Jan 2019

Явно става и с капилярка - хиперинвертор

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Ако не вдигаше минимума на 500 вата при по студено време щеше да е по добре, но за цената си е добра машинката
    bobivg одобрява това.

16. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

На 500вата е под -3 . На 2-ра степен както аз го държа духа с 36-38гр , ако сваляше на по малко ще се усеща хладна струя. Правил съм си експеримент като увелича още вента и падне температурата. А дори и както го покачва,при мен много рядко се случва да работи он-оф 35кв общо(2 преходни стаи). Не е най-доброто решение за спалня със сигурност,но при правилно оразмеряване около 30кв ще си се чувства у дома си.
    Mig82 одобрява това.

17. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

30 квадрата може и да са и малки с тези върхови показатели. "Правилното оразмеряване" е да се слага от 40кв нагоре.
    Този пост е редактиран от bobivg; 05-02-21 в 10:34.

18. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

по нашия край обаче не можеш да стоплиш 30 квадрата с 23 кила външно тяло .. една лека мъглица ти трябва само
    Gyokov, Mega и Jack Krauser харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 140 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе