Да се похваля и аз, вече съм фен на star light 12tswf. Машината пристигна вече ще следва монтаж. Ще пиша впечатления след като заработи.
Изпратено от моят EML-L29 с помощта на Tapatalk
Звездната секта се увеличава
В момента има отстъпка на ACT-09WIFI и идва на 360лв с доставката. Едва се удържам,но освен в мазето или кенефа няма къде да го монтирам :D
То на тази цена си е направо подарък. Иначе TSWF идва на 608лв с безплатна доставка, ама и аз запълних стаите. Освен да разкарам Хитака и на негово място
Странно като цяло отзивите на потребителите са положителни. Като цяло се оплакват, че не поддържа правилно температурата и след рестарт се оправяло, но пък попаднах и на такъв коментар.
Тодор Ангелов 20 Мар 2020
инверторен климатик не изключва прочети малко за какво става дума но си прав че при такава температура трябва да намали и едва да топли вероятно е доста рядък дефект тъй като съм монтирал лично над 50 такива климатика и нито един не е имал дефект до сега нито пък си е търсил гаранция или нещо подобно
аз лично те съветвам да го рестартираш(изключваш от тока за няколко мин 2-3 примерно и пак включваш) и ако пак работи така да се обърнеш към гаранцията ще ти кажат какво може да направиш за решение на проблема
Щом го раздават за по 350 лв. явно е много Убав . Май ги чистят .
Неца сподели какви бяха причините за демонтажите?
Дават една комплексна грешка във външната платка,първо щяха да ми пращат платки от сервиза после направо от Ем@г искаха да им се изпратят с куриер.След тяхен преглед предложиха да върнат парите или да преспаднат за друг модел.Лятото един клиент ме нае да му монтирам няколко Старлайта ама от Мидейския завод,машинките работят без грешка.
Проблемната серията е точно АТС09-12WIFI за големите им машини не знам,от Мидейския завод са ACM12FOWF.