Точно там е. Усеща се с напипване.
Точно там е. Усеща се с напипване.
Аз станах горд собственик на два броя цепеници АСТ09WiFi
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Някой да сподели мнение за ACM-24FOWF ?
На моята 24-ка , която е ACT, външното тяло е 52кг. та не знам, от Мидея може да са оптимизирали процесите, но малко ме съмнява
Ето няколко снимки преди монтажа на ACM-24FOWF.
Приложението за телефона има функция водене на логове за работата на машината.
Днес бяха монтирани моите 2бр. АСТ-09 и останах малко неприятно изненадан (оказа се че вертикалните клапи не са моторизирани).
Може ли някой който има такъв модел да каже дали и при него е така. Аз бях останал с впечатлението, че АСТ са със а АСМ са без.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Колко е минимума на TSFW ? Защото при мен влиза в ОН-ОФФ.. топля 36кв.м + отоврено към коридора... изолация 3см фибран вътрешно... на 22 е настроено, вънка е 10-тина градуса дъжд... поседните 4 часа е изгорило по 200-250вата на час.. това при он-оф, като беше по-студено по 400вата, но явно това му е минимума...
Зареден е с 410, че изтърва 32-то от криво завита гайка.. (моя грешка поради бързане)
п.с.: Няма как да го засека с ватметър че е захранен от кутия в стената, че не обичам да се виждат кабели..
Над 10гр външна е 180 вата. Под 10 до 5гр е 350вата. Вдигни вента,сигурно ти е на авто.
Не са моторизирани, въпреки че на дистанционното има копче.Явно за да поевтинят климатика са поръчани без моторче
Какво да ги моторизират. Те, така или иначе, почти не разпределят потока вляво или дясно. Все едно, че ги няма. Един от малкото кусури на машината.
TSWF е наличен при Румънците. Сега е момента,който не е успял да се сдобие със звяра [emoji6]
Поръчах си един - идва на 684 с ваучер през аппа. Явно са пуснали наличности, понеже има и АСТ 12.
Поръчах и аз един 12-TSWF за 684 лева с включена доставка и наложен платеж, не се сдържах. Обаче идва само с 2 години гаранция
EAWF модела е подготвен и той за 680 лв редовна цена, със статут "временно недостъпен" и 5 г. гаранция. Успели са да заредят доста бройки от TSWF . Вчера покрай мен се поръчаха 5 бр., единия от които вече пристигна при куриера /пак са се прехвърлили на Европът/. Актуализирали са снимката на дистанционното. Последно няколко бройки се появиха на 28 октомври следобед и се изчерпаха до 8ч. на другия ден. Тогава поне бяха с 5г. гаранция.
Този пост е редактиран от Slona5; 29-04-22 в 11:29.