Някой може ли да разчете книжката на TSWF колко е максималния тръбен път, без да се налага дозареждане.Аз четох, четох и май не я дочетох.Към 5м. ми се върти в главата.Другия месец трябва да го монтирам и ще има сравнения със fujitsu general kgta.
Поздрави!
По спомен е 5м,понеже на моя тръбния път е 5.3м ,не сме дозареждали. Колко ще е твоя?
Тествах шума с едно приложение от телефона. Не претендирам,че е вярно,мерих на около 1.5 от климатика,ест не срещу струята.
На 2ра която аз го държа се въртеше около 28-32дб, 1ва степен 24-27дб,на mute 21-23db. При всичко изключено в стаята показваше 17-19дб. На макс степен вдигна до 42дб
Този пост е редактиран от HiDefinition; 18-03-21 в 12:19.
Моя се връзва към 9м. до 10м. най-много.Цялата идея е да си спестя малко място на терасата и да затворя единия край с климатици, а другия да си ми остане за дивана и да не ми духа в краката ако е наземята или да ми пречи, ако е на тавана.
На схемата позиция 1 е сегашното разположение на климатика под прозореца, искам да го завъртя на 90* а другия да сложа зад гърба му и да затворя само тази част от терасата, за да мога спокойно да си седя в другия и край и да имам достъп до телата когато поискам.А и ще са на място където нито ще ги вали нито ще им капе от съседските както са в момента всичките ми съседи(на един му тече в/у другия от него на другия и т.н.)
2 и 3 показват местата на вътрешните тела.Лошото е че за спалнята няма да стане като хола, защото цялата стена към терасата е вратопрозорец.
Стрелките показват накъде ще са перките на климатиците(т.е. гръб в гръб с 50см. разстояние м/у тях)
И аз не мога да го схвана. Над 5м тръбен път ли е по 15гр на метър?![]()
Ето ги.
А на триото му е спукана работата :D
Айде само да намалиш малко ракията, че явно не ти понасят повече от 50 гр. Не разбирам защо винаги търсиш повод за заяждане с другите марки. Все едно си открил Светия Граал и не спираш да се хвалиш. И ние го купихме, успокой се малко.
Защото на някои така им е написан софтуера.
Явно имаш бая специална стая, щом 12-ка не работи он-офф в 12 кв.
Чакаме някой да я сложи и в 7 кв. и да каже, че работи без он-офф и тоя климатик става "философския камък" на климатиците.