Не са други. Просто колегата е под вълнение все още от топ покупката [emoji6]
Не са други. Просто колегата е под вълнение все още от топ покупката [emoji6]
наистина топ модел под прикритие .. моята седмица със 130 вата минимум работи он/офф в 17 квадрата северна спалня ,при 1 градус външна .. така че шапка му свалям на цепеняка
Не се търси! Всъщност се търси чуден климатик за без пари, работеш при всякакви условия! - И аз искам такъв.
Не излизат сметките с консумацията нещо, спрямо споделеното от HiDefinition.
Би ли проверил пак: Изразходената енергия за 48ч. ли е?, Изключваш ли го? Сигурен си, че не влиза в ОФФ? Моментна консумация колко е?
Този пост е редактиран от krasi_soft; 22-03-21 в 16:06.
Колега ватметър ли имаш закачен?
Може ли снимка?
Да даже го снимах току що не знам как да кача снимка. Моментната консумация е 288вата
- - - - - - - - - -
В момента термометъра ,който е вън до външното тяло на климатика показа 2.5гр ,консумацията падна на 244 вата
- - - - - - - - - -
Защо работи като обикновен ? Аз има общо 3 климатика единият е Nocria, другият е Tosot пак цепеница от Емаг и третия е gree fayari. Всички климатици работя като инверторен каквито са! На Tosot най ниската консумация ,която съм виждал е 156 w
Този пост е редактиран от krasi_soft; 22-03-21 в 17:06.
Нещо става с тази марка. Не съм виждал такъв минимум аз до сега,навън е 3гр. Сигурно китайците са чели форума и са пуснали ъпдейт [emoji38]![]()
Бяхте готови да ме захапете!!!
Моя по надолу от това не слиза. Колега пускай снимки по достоверно е. Аз все още се съмнявам,че твоя слиза на 240вата.
Е ти нали отопляваш преходни помещения. Затвори вратата към спалняата и гледай![]()
Един поне да благодари,а колко още се уредиха заради мен. Затварям,отварям тия врати все си е така. Започвам да се чудя да не би да имам проблем нещо с тоците. И сега като включвах смарт контакта и случайно да съм обърнал щепсела и да има разлика. Намалях и градуси и не пада консумацията по надолу,минава в оф. Има нещо защото не съм виждал такъв минимум при тази външна темп.
п.п.Свалях и степените на турбината,пак същата работа
Този пост е редактиран от HiDefinition; 22-03-21 в 20:51.
ако го държиш на 3та степен само ( както имам спомен че правиш не ми се рови назад из темата ) няма как да ти слезе на минимум ..