Може миналогодишните да са с капилярки , тазгодишните да са с EEV , като този от снимките на 30-та страница . Това също може да обясни разликите в минимумите .
Е що да няма, всичко зависи от логиката на софта.
Хора, нали за това са форумите ! За да си помагаме не да се заяждаме и да си обясняваме кой лъже и кой не!Аз чета и понеже съм човек които доста знае и доста чете ,си изграждам мнение от всичко и всеки! Така ,че някой и да ми вярва и да не ми вярва си е негово исконо право! Аз с четене тук съм си купил Климатици, телевизор, миялна, бойлер, хладилник, и всичко ,което ми е било нужно! Всичко това на база коментари и ревюта! Благодаря на всички ! Нямам грешки в изборите си!
HDefinition , няма как 2 еднакви машини да работят еднакво в две коренно различни помещения , като започнеш с мястото на монтаж на вътрешното и завършиш с мястото на монтаж на външното тяло ... и още куп неща ... ти го знаеш сигурен съм.
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
пък и версията на софта явно не е еднаква то има над 100 вата разлика в минимума ...
Cинът ми вчepa пo вpeмe нa нaшият дeбaт e пoглeднaл ypeдa ,ĸoйтo e зaд тaблaтa нa лeглoтo мy и e дoлy ниcĸo нa пoдa. Cъжaлявaм зa ĸaчecтвo нa cнимĸaтa .
Моя на тези ватове пада само над 10гр външна темп. Може би както каза колегата gerhar едни са с капилярка други с ТРВ. Ще очаквам и колегата който пусна снимките на външното с ТРВ да се включи. Ако пада на тези ватове то от цепеница си става хиперинвертор [emoji3]
П.п. Krasi_soft ползвайте вайбър,ако е удобно,че ми стана много интересно [emoji846]
Еее ся .... що па вайбър нали темата си е по темата тъкмо се заплете криминалето
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
Ами друго имах предвид с вайбъра,но все пак писах лс на колегата. Отговор все очаквам,както и снимки
п.п. Чухме се с колегата обеща,че ще съдейства при първа възможност.
Този пост е редактиран от HiDefinition; 23-03-21 в 18:07.