Малко да разчупим темата [emoji846]
Малко да разчупим темата [emoji846]
Този пост е редактиран от HiDefinition; 06-07-21 в 13:21.
Колега с таз консумация от 3кв/ч да не си с 24ка [emoji3] ?
Някаква грешка е! В приложението, измерването. Щото е начално може би! Нещо със сверяването на часа може би. Като за 4часа консумация ми се види. Пак е ужасно много де!
То и 24-ки не могат да направят такава консумация на отопление, камо ли на охлаждане.
Че и цял час - абсурдно е.
- - - - - - - - - -
4 климатика по телефона съм поръчвал ...
Посрещам с въпрос " носите ли вакуумпомпата?".Като носят - заповядайте!, Ако не - Довиждане, извинявайте, че се видяхме!
Аз им помагам да я занесем кат им тежи толкоз!
викнах вече човек , и ще го направи както трябва че май е глътнал въздух и неще да надуе и направи студено. На 16 настроен духа с толкова на изхода на вътрешното тяло ... а трабва да е 8-10 градуса
- - - - - - - - - -
иначе съм на София часова зона ако има значение
Здравейте! От два дена и аз съм с два климатика TSWF. Първо искам да благодаря на авторите за темата. От нея се насочих към модела. Като се замисля, че не ми влизаше в плановете да купувам климатик...Първото ми впечатление е, че този климатик е невероятно попадение. Охладжа без затруднение апартамент 95кв.м( пет стаи с двата климатика). На auto съм го оставил и когато съм до външното тяло, едва се чува да работи. Като цяло е тих. Надявам се и зимата да се справя добре! Слагам и снимка от приложението.
Изпратено от моят HMA-L29 с помощта на Tapatalk
Йо Атанасов, позиция на клапите, градуси и вентилатор на автоматичен режим. Единият климатик е на 26°С, другият на 25°С. Нищо друго не съм пипал.
Изпратено от моят HMA-L29 с помощта на Tapatalk
Йо, я го спри този климатик и го пусни след като ти го напълнят с фреон.
Ако пак не ще го връщай.
А бихте ли пояснили, какво се вакумира, тъй като не съм в час с нещата, а ми предстои монтаж на климатици?
Като какво трябва да изисквам, ако въобще иде реч за нещо важно, тъй като от мненията споделени тук, разбирам, че много от монтажниците, не знаели какво е вакумиране. Горките, и те като мен, явно не са в час. Или, може би, са като всички майстори в наш'та държава на абсурдите - хвани единия, удари другия....
Вакумират се тръбите и вътрешното тяло.
Целта е да се изсмуче влагата от тръбите и вътрешното тяло.
Забравих да спомена, че дистанционното няма нищо общо със снимката на Е..г
Брей. Дали се различава и хардуера,че дистанционното няма нищо общо с моето,което е като на снимките в Емаг.