ма го държиш на quiet
Нещо явно не се вижда на снимката свети Operate . Климатикът никога не е държан на нищо различно от студено или топло с авто вентилатор!!!! Дневната ми е 45 кв . Климатикът е пуснат на 9март 2009 г и НЕ Е СПИРАН НИКОГА!!!
Изпратено от моят Mi Note 10 Lite с помощта на Tapatalk
[QUOTE=krasimirivanov0907;997974]Нещо явно не се вижда на снимката свети Operate . Климатикът никога не е държан на нищо различно от студено или топло с авто вентилатор!!!! Дневната ми е 45 кв . Климатикът е пуснат на 9март 2009 г и НЕ Е СПИРАН НИКОГА!!!
Какво направи бе, човек! Целият форум застина в страхопочитание!!!
Споделям как си експлоатирам машините. Само сменям режимите и градусите. Никога не са изключвани от дистанционното и контакта!,, Единствено гогато спира токът. Всички работят безотказно.
Така, Докато аз съм в ,,забранения град,, Бургас, в къщи София в 4,00днес 25.03.2021г ,температурата е била -8. Цепеницата е работила с 0,435 W ,на няколко пъти сина ми го е поглеждал по моя заръка, Буден е защото е на 20и е геймър!!!
Сега остава някой да те накара да замериш съпротивлението на датчика за външната температура за да се разбере, че е счупен и отчита с 15 градуса в плюс.
Този някой няма да съм аз.
Между другото това е идея за ХайДефинишън. Да си модне датчика.
Пич, кво модване,кви датчици ? Къв Хай дефинишън? Нищо не ти разбрах.
Днес се прибрах и първата ми работа беше да видя на колко вата работи машината. Да ама не! Беше оф!!! Но грееше слънце и в стаята беше над 26 гр! Вечерта към 22.15 точно сега температурата е - 2 гр климатикът работи едва с 204 w ! Аз повече няма какво да добавя. Доволен съм от покупката , Благодаря на HIDеfinition и splendor за добрите ревюта! На "умниците" ,които ми се подиграваха им пожелавам хубава и здрава година! На хората с които имахме добър и продуктивен диалог Благодаря!
Този пост е редактиран от krasi_soft; 27-03-21 в 08:07.
И аз да се включа в темата.Вчера заявих два броя Star-Light ACT-12TSWF.Другата седмица ще ги монтираме и пак ще споделя.Ще работят в 45 квадрата кухня с всекидневна и една спалня с преход и двойна врата.Височината е 3 метра.
то вече няма за споделяне ,дават го 24° другата седмица .. вече на зима