То ако няма нищо общо с първите бройки като хардуер, то надали ще те топли, че дистанционното ти харесва повече. При наличието, че имам приложение на телефона, моето дистанционно съм го закотвил и не се и сещам да го ползвам.
То ако няма нищо общо с първите бройки като хардуер, то надали ще те топли, че дистанционното ти харесва повече. При наличието, че имам приложение на телефона, моето дистанционно съм го закотвил и не се и сещам да го ползвам.
Купих Star Light ACT-12 ETL на цена от 430лв . Днес ми го доставиха. Ще го монтирам някъде следващия месец. Ще се използва за отопление на възрастна жена, като този ми го препоръчаха в темата за избор на климатик, и ми е чудно дали ще отоплява добре. Ако някой го има, моля да сподели впечатления.
П.П: С коя марка компресор е, и в кой завод е произведен климатика?
Препоръчаха ти другия модел ACT-12TSWF и то не защото е с някакви върхови параметри (по-скоро е обратното), а защото парите които си беше определил са много малко. Ти сега си поръчал още по-голям глист с 23кг външно тяло. За район като Кюстендил силно се съмнявам, че и TSWF ще се справи, а за тоя сам се сещай. Време ще покаже, дано не съм бил прав. Да не забравиш зимата да споделиш какво става.
Йо, светва някакво борче на дисплея. Не знам какво трябва да прави климатика на Health
Този пост е редактиран от dodo_pv; 08-07-21 в 23:38.
От стаята е да. Но там няма как да се получи вакуум,тъй като е помещение в магазин и вратите се отварят често.
Не става въпрос за подналягане в помещението, а за това, че охладения въздух се изхвърля навън, в жегата. А отвън влиза обратно влага и топлина. Тази система ми се струва дълбоко сбъркана, по-скоро автомобилна.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Да ама не събира хлад от 35 градуса а от 26 да речем
Сагата с доставката от еМаг, на два климатика приключи.
На 29.06.2021г.. поръчах, през мобилното приложение на еМаг, две бройки Star-Light ACT-12TSWF.
Срокът на доставка, бе упоменат да се осъществи между 3-4 юли. След като проверявах какво се случва с пратката, установих, че поръчката е само приета, и така си стои статусът и.
Последваха 5-6 разговора с еМаг, колкото да ми затвърдят мнението, че са не до там коректни с клиентите си. Беше ми казано, че понеже имало само една бройка, и поради тази причина не изпращали пратката, и ми дадоха ултиматум, или да си избирам друг климатик, или да ми изпращат само един, или да анулират поръчката. Заявих им, че не искам друг, тъй като нямаше друго какво да взема за тези пари, което да е идентично на въпросният модел. По време на един от разговорите, един от операторите бе толкова "любезен" та чак ми затвори телефона, както говорехме, и ми анулира поръчката. Последва отново обаждане, и друг, доста по-човечен оператор, отново ми активира поръчката, но ми каза, че вече и една бройка от въпросният модел няма. И не знае кога ще има.
На 7 юли, късно вечерта, получих SMS, че половината от поръчката ми, ще бъде доставена между 8-9 юли, а за другата допълнително щели да ме потърсят за да се разберем.
На 8 юли пристигна първият климатик, и абсолютно ме изненада доста лошото му външно състояние на опаковките. Сякаш някой бе играл футбол с него, и бяха го опаковали във фолио, явно за да не се разпадне кашонът.
На същата вечер, пак късно вечерта, отново получих SMS, че между 9-10 юли, ще ми бъде доставена и следващата част от поръчката.
Свързах се е еМаг на следващият ден, и ги попитах защо през един ден ми доставят поръчката, какво пречи да бъде доставена на един път.
Получих "най-компетентният" отговор, които можех да си представя, а именно:
- Ами това се налага да е така, господине, тъй като климатиците са обемни товари, и не могат да бъдат доставени с един курс
Днес пристигна и вторият климатик, който все едно сега излиза от завода. Кашоните са в перфектно състояние.
п.п. Та те така с еМаг. Имам няколко десетки поръчки от тях, и винаги всичко е било точно. Ама сега направо ме учудиха, с тяхното отношение, и всичко останало.
Надявам се, поне всичко да е точно със самите климатици,
Този пост е редактиран от m65; 10-07-21 в 08:08.
И моя климатик, въпреки, че беше опакован добре, имаше леко огъване на едно място на външното тяло и като че ли капака е от друг модел, но не ми се разправяше, защото монтажниците вече го бяха качили на стойките.
Моте климатици също дойдоха един по един ( в два поредни дни ). Кашоните им обаче бяха в перфектно състояние.