Страница 41 от 140 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 2089
Like Tree849Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Resistboy, как можа да дадеш пари за такава цепеница, при положение че си на "ТИ" с материята? Ако го беше споменал миналата седмица, щях да ти пиша точно какво да направиш, за да хванеш срока и да се възползваш от гаранцията.

Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2014

Още ми е в гаранция уреда(до Август), днес имам 2 планови ремонта и и ще го точа да им си го връщам... Взех го за едно помещение, където се ползва само по празници (пивница) та не ми се даваха много пари... ще видим сега един дайкин 18ка, ако ми излезне късмета ще слагам там..

4. m65
    m65 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

Здравейте !

Тъй като никога не съм имал климатик в къщи, и хал хабер си нямам от такава техника, освен в службата ми да натисна копчето за пускане, и последващо нагласяне на нужната ми температура на подобна техника, реших да се допитам до врели и кипели човечета в тоя работа, и да помоля за малко помощ.
    След няколко дневно четене на форума, на тема климатици, и друга литература на тая тема, естествено в главата ми е пълна каша, но реших да закупя един модел от тая тема, в количество два броя, основно за охлаждане в къща, но от време на време в ония междинни сезони, ще ги ползвам и за отопление.
    Спрях се на модела Star-Light ACT-12TSWF.
    Интересуват ме следните неща:
    1. Като как да си поръчам такива климатици от еМаг, чрез мобилното приложение, което дава отстъпка от 20%, важаща до 29.06.2021 година, тъй като аз през него не откривам опцията за въвеждане на въпросният код за отстъпка?
    В браузърът от персоналният ми компютър, тази опция е налична като информация, но само до толкова, че да ме информира, че мога да я ползвам само през мобилното приложение.
    Прилагам и малко снимков материал, на това което ми се свежда като опция през телефона, и през персоналният компютър.

2. Живея в Горна Оряховица, и хабер си нямам кой се занимава с дейностите по монтаж на такава техника. Ако в тоя форум има някой от региона, моля да се обозначи, за да направим връзка по темата.

3. Като на какво трябва да държа/да изисквам, при монтажа на климатиците ?

Благодаря на отзовалите се с някаква помощ по тези въпроси предварително.
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от m65; 27-06-21 в 18:34. Причина: граматическа грешка, следствие погрешно натиснат бутон на клавиатурата.

5. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Сваляш приложението от гугъл плей инсталираш го на телефона и го отваряш след това. Като поръчваш от инсталираното приложение ще ти приеме кога за отстъпката.

6. m65
    m65 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

Втората и третата снимки са от инсталираното приложение, както и съм упоменал по горе.
    Така или иначе, не откривам такава опция в приложението. Премахвах и добавях, отново и отново харесаните от мен климатици, ама такава опция не ми се появява на въпросното приложение, каквато има в сайтът на еМаг, но разглеждан през Windows.

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Натисни върху "Добави ваучер" и напиши app

8.  

9. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

добави ваучер
    • Тип файл: jpg 1.jpg‎ (53.4 KB, 1171 Прегледи)
    • Тип файл: jpg 2.jpg‎ (53.2 KB, 1178 Прегледи)

10. m65
    m65 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от m65 Виж публикацията
    Втората и третата снимки са от инсталираното приложение, както и съм упоменал по горе.
    Така или иначе, не откривам такава опция в приложението. Премахвах и добавях, отново и отново харесаните от мен климатици, ама такава опция не ми се появява на въпросното приложение, каквато има в сайтът на еМаг, но разглеждан през Windows.
    Супер!
    Аз очаквах да бъде идентично с това което виждам под Windows...

Благодаря!

Сега остава да намеря и майстори за монтажа, и после да пийна някоя студена биричка на хладина.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от m65 Виж публикацията
    Супер!
    Аз очаквах да бъде идентично с това което виждам под Windows...

Благодаря!

Сега остава да намеря и майстори за монтажа, и после да пийна някоя студена биричка на хладина.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2014

Оказа се че нищо му няма на моя климатик, допуснал съм грешка при монтажа... по-точно асистента ми, то сам като си монтирам няма проблеми сега с помощник е мръднал и съм запушил тънката тръба при заварката..
    Сега работи пушка... реално имам 3 старлайта 9-ка 24-ка от евтините.. и един TSWF в кашон който още чака монтаж.. ще гледам по с време да го монтирам да не се притеснявам като сега..
    Lucky Acho одобрява това.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2006

Еххх тия асистенти. За по-профи предполагам и на външното си направил заварки. Луда работа.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от vesod Виж публикацията
    Еххх тия асистенти. За по-профи предполагам и на външното си направил заварки. Луда работа.
    Разбира се че не.. но предпочитам заварките пред конусите.. НЕ работя 6мм и нямам такава глава за експандера та заварях на конус ваничка..

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Габрово

Функцията "Mildew" за обдухване на питата след изключване,работи ли при вас?

Изпратено от моят Redmi 5 с помощта на Tapatalk

16. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Работи. Трае 15мин

17. Novice
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Габрово

Явно аз не правя нещо както трябва,на дистанционното е активирана,но при изключване си затваря клапите и спира.

Изпратено от моят Redmi 5 с помощта на Tapatalk

18. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Пробвай от приложението.
    Mig82 одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 140 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе