Здравейте, имате ли отзиви от този климатик TCL TAC-12CHSD/TPG11I, защото в емаг Star-Light ACT-12TSWF не се предлага и реших да разгледам и за други решения.
Здравейте, имате ли отзиви от този климатик TCL TAC-12CHSD/TPG11I, защото в емаг Star-Light ACT-12TSWF не се предлага и реших да разгледам и за други решения.
В Е... този климатик под друго име се взима за 500лв. Ако не ви е спешно и ще го изполвате и за отопление,изчакайте TSWF ,ще го пуснат пак [emoji106]
НЕ вярвам, моята 9-ка от ниската серия отдаваня я няма, само 12 и 24 са налични.. и не искат да паднат пак под 1000лв за 24ката... моята я взех за 900 и някой лев.. пак бях на градус както и с другите ми цепеници.. реално си купих цепеници защото видях TSWF.. беше първата която пуснах в действие.. собственика си я монтира сам, аз му дадох инстументи на заем, роднина е на братовчеда, ама викам аз ще ти я пусна в употреба... тогава бях впечатлен от TSWF като го видях.. климатици за много повече пари не обръщат дифузера на обратно за топлото..
Климатик Star-Light ACT-12TSWF, 3D Air Flow, Control WiFi, Gent-Wind Technology, 3D Inverter, 12000 BTU, Отоплителна функция, Клас A+++, Display, Бял
Ето кой ги е изкупил
- - - - - - - - - -
Купили са ги на 600 лева с ДДС, а се продават на 780 без ДДС.
Нормално, като са чели тук, че стават и сега гледат да правят пари. Въпроса е как седи с гаранцията. Дали те я покриват или пращат към ЕМАГ-а.
Бързо има една бройка [emoji2]
П.п. някой реагира бързо.
Този пост е редактиран от HiDefinition; 05-07-21 в 17:10.
Здравейте, вчера ми монтираха климатик закупен от Емаг модел Star-light 12 act TSWF. Монтираха го уж от Пан сервиз ама как не питайте . В крайна сметка климатика работи но не прави достатъчно студено.външното тяло върти бавно според техника (друг извиках че онези повече не искам да ги виждам.) и питата вътре е суха и няча грам конденз. На маномотър всичко изглежда добре. Въпроса е дали да търся проблема при заварката понеже ги правиха на конус и може да са запушили някоя тръба или климатика си е такъв.
Здравейте. Дайте повече информация в какво помещение,колко кв,на колко гр е нагласен климатика,на ауто вентилатор ли е,какво значи не прави достатъчно студено? Външното върти на ниски обороти защото минимума му е 80вата. Това според форума е предимство,а не недостатък. Вкъщи на по ниска от 25гр не го държа,защото става студено,а работи в 35кв западно изложение.
ами стаята е хол не повече от 15кв.м.
На 16 го пускам и в стаята не е студено даже грам , а на 22 като го пусна почва да шуми вътрешното тяло все едно минава въздух през тръбите и така през определено време.Вентилатора е на макс и пусната функция турбо където трябва да че отвее но уви духа едва едва хладко. Вънка дебелата тръба прави конфенз а малката е суха и една идея по топла.
- - - - - - - - - -
и даже пуснат климатила на турбо режим и на 16 градуса отвън тялото де върти пак бавно
Звънкай на Емаг,явно имаш проблем.
може ли от некадърно заваряне/спояване да се случи така
Със сигурност има проблем...в 16кв. климатика сваля с градус на минута ако не и по- бързо без да си дава никакъв зор от вън и вътре...при външна темп. над 35гр..
тая седмица ще го следя , така или иначе днес е студено при нас и няма да разбера нищо