Е как така виси свободно маркуча? Той се вкарва отпред или отзад...
Е как така виси свободно маркуча? Той се вкарва отпред или отзад...
Късметлия. Да си го ползва със здраве и без повреди.
Специално да благодаря на fest04 за снимките. Излиза, че има защо Star-Light ACM-12FOWF да го пускат с доста по-сериозно намаление от TSWF - машинката е доста по-слабичка.
Здравей m65
проблема със симетричността вътрешната клапа се решава лесно, просто от лявата страна при отворена клапа хванете механизма с ръка и натиснете надолу докато се изправи клапата, и при мен беше несиметрична, сега вече всичко е наред и механизма работи коректно.
Махнете предпазната мрежа както се коментира в по ранни постове.
Този пост е редактиран от miro_vampiro; 05-08-21 в 00:18.
Здравейте! Добавям малко данни за сравнение и анализ на Star-Light ACM-12FOWF. Взех го на 450лв с доставката. Монтажа дойде 210 с вибрационните тампони. Първи впечатления на сравнително безшумно вътрешно тяло. Оставен на auto и температурна амплитуда от около 10C в момента поддържа към 600W, като в отделните стаи температурата варира от 25C до 27.5C. Първия ден оставен на 24C на auto изхарчи към 7kWh. Днес ще го оставя на 25C, че жената се оплака че ѝ било студено.
Marto Boykov, иначе колко степени има вентилатора, без да броим разните ми тихи и powerful режими? Как е на втора и трета степен, освен на първа? Смогва ли да охлади на първа?
Здравей, с коя програма гледаш потреблението?
Моят го държа на 1ва или Ауто, на 2ра и 3та ми идва силен.
Според мен, ако ще трябва нещо да се коригира, посредством наместване, то това трябва да е дясната (погледнато с лице срещу тялото) част, и то като се коригира нагоре, тъй като скърцащо/стържещият звук е от въпросната посока, и когато започне да се прибира клапата, въпросната дясна част изостава, спрямо лявата.
Иначе този проблем, ако по този начин се оправя разбира се, би трябвало да се знае от тениците от ПАН сервиз, и би трябвало при посещението в къщи, да я "наместят" тая част.
Между другото, след поредното ескалиране на проблема .към ПАН сервиз, получих обаждане, че били поръчани елерони, и щели да ги подменят, някога.
оп
https://www.emag.bg/klimatik-star-li.../pd/D3QTKNMBM/
това не е ли tcl tp11
Прилича, но дали е той ще се разбере ако някой го купи и сподели инфо тук.
Здравейте ,
ползвам от 6 месеца климатик Star-Light ACT-12TSWF като вчера му пуснах функцията "evaporator" от мобилното приложение . Тоя си прави някакви неща 30 минути и спря. След това го пуснах да духа на студено ,но вече не духа така студено както преди това. Каква може да е причината. Моля за съвети и мнения? Освен това не виждам някъде да има място от което да извадя и да почистя филтрите и си помислих ,че тази функция е точно за това.
Поздрави!
Предполагам функцията е аналогична на coil dry.
Или, изсушаване на питата на вътрешното тяло.
Може да включва вентилатор, дори отопление за малко за да изсуши вътрешното. Моя включва и аспирация - хубава функция но не я ползвам.
Вентилатор за 1ч. върши работа.
Няма логика да не духа хладно както преди.
Превключи отопление охлаждане, като изчакаш поне 3 мин. между тях.