Страница 59 от 140 ПърваПърва ... 949575859606169109 ... ПоследноПоследно
Резултати от 871 до 885 от общо 2089
Like Tree849Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2014
    Имам два TSWF които работят чудесно.Държат температурата точно.Работят в едно голямо помещение 50 кв. на 3 метра височина.Консумацията при тези температури пада до 200 вата.
    Под 4 градуса външна не изключват.Миналата зима с конвектори имах по 2000 киловата на месец.За цената си са отличен избор.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Цитат Първоначално публикувано от achovd Виж публикацията

Щом е нужно, ето го доказателството.
    Евала. Аз най-ниско съм го виждал на 608лв с 20% отстъпка. Явно ти си го хванал на някоя още по-голяма.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

VLADO 66 ти ли имаше 24ка wifi? Може ли да снимаш табелката с параметрите?

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Тя ми е на вилата.На отопление вдига до 7.3кW.11 кила вътрешно и 52 външно.Това си спомням

6. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Вече монтиран.
    Звукът на външното тяло,за мен е същия като на TSWF. Поставено е без тампоните,няма вибрации или странни шумове.
    Вътрешното е толкова малко,че едва ли ще има нужда да му се отваря вратата към коридора. Шумничко е като за толкова дребно тяло,но за хора които си сменят старите цепеници е топ.Монтиран е в 17кв стая в панелка,с две външни стени. Дебита предполагам,че си му е като по табела 420куб/м ,сравнено с Мидейката вкъщи. Струята бе топличка,колкото и да намалях градусите. Надявам се да не претопля и да си слиза на 200вата.

Asen Ikonomov и Palev харесват това.

7. Novice
    Тук е от
    Nov 2021

Здравейте , в момента от 12ките , които се предлагат от емаг , кой е препоръчвания модел? Тъй като този модел TSWF , който всички хвалят вече явно не се предлага. Купих си 2 броя един ACT 09WIFI и един ACM 12FOWF, като 12ката съм го закачил през смарт АП , но не мога да го накарам да работи на мощност под 600вата. Аз ли бъркам някъде или просто не съм взел правилния модел. Предстои ми покупка на още два броя от марката (12ки)и ми е необходим съвет , кой от актуалните модели да търся да купя. Поздрави на всички цепеняци

8.  

9. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

ACM 12FOWF, е дело на Мидея, докато другите са на TCL. Дай малко информация къде си го монтирал, но е твърде вероятно това да му е минимума на този климатик и да си бичи он/оф. От сегашните модели, които предлага Емаг-а най ми се чини 12UWF. Потребител беше пуснал снимки по-назад в темата, но не е споделял как се справя. Иначе един колега има 12BLWF в жилище, което отдава под наем и няма оплаквания относно модела.
    Цитат Първоначално публикувано от HiDefinition Виж публикацията
    Вече монтиран.
    Звукът на външното тяло,за мен е същия като на TSWF. Поставено е без тампоните,няма вибрации или странни шумове.
    Вътрешното е толкова малко,че едва ли ще има нужда да му се отваря вратата към коридора. Шумничко е като за толкова дребно тяло,но за хора които си сменят старите цепеници е топ.Монтиран е в 17кв стая в панелка,с две външни стени. Дебита предполагам,че си му е като по табела 420куб/м ,сравнено с Мидейката вкъщи. Струята бе топличка,колкото и да намалях градусите. Надявам се да не претопля и да си слиза на 200вата.
    Много добре изглежда. Ще споделяш информация за работата му в по-студените дни. Тези 17м2 ще са му чудесни като гледам.

10. Novice
    Тук е от
    Nov 2021
    Цитат Първоначално публикувано от splendor Виж публикацията
    ACM 12FOWF, е дело на Мидея, докато другите са на TCL. Дай малко информация къде си го монтирал, но е твърде вероятно това да му е минимума на този климатик и да си бичи он/оф. .
    Монтиран е в таванско помещение около 20м2 (спалня) в къща на 700м надморска височина . Къщата е с 10 см изолация Eps, 10 см минерална вата отвътре и таван 15 см каменна вата. До каква външна температура мога да очаквам , че ще работи този цепеняк. Онзи ден около 0 градуса беше леко заскрежен , но си духаше топло.

11. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

То ако пада на 600w при 0 градуса, то това е добра консумация за тази цепеница. Щом е леко заскрежен няма проблем, проблема е когато стане ледена буца. По принцип повечето народ е с модели правени от ТСЛ и там дефроста е предимно по нужда а не по време. За Мидейските версии нямам информация и ако имаш поглед над машината ще може да споделиш как е дефроста. По време или при нужда.

12. Novice
    Тук е от
    Nov 2021

Ще го следя в студа какво му се случва и ще споделя . За момента ми прави впечатление че 12ката FOWF има опция на дистанционното follow me , което го кара да следи температурата доста по-точно. 9ката я няма тази функция. Чакаме малко още да застудее

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Деветката я гледах какво прави.Понеже не работи сега непрекъснато, като я пусна сутрин, отваря клапата до долу и пуска вентилатора на някаква средна скорост, докато не темперира помещението и тогава връща клапата хоризонтално и вентилатора на първа степен, както съм я нагласил преди да спра климатика.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Майка ми ми звъня да се "оплаква" . Защо климатика не изключвал? [emoji846]
    Настроен на 23гр от 12 на обяд изключил за малко към 18:00 и пак само работел. В стаята поддържал към 24гр,но термометъра е на около 1.2м от земята.

16. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Лош климатик не спира да работи. Майтапа на страна, но TSWF цепеницата не знае що е това офф. Последните дни работи вечер към 320w през деня между 180-200w. Това с отворена врата към коридор и оттам отворени врати към кухня и хол. 18-ката в хола се чуди дали да работи. Да не говорим за другата EAWF цепеница в кухнята. Както върви работата, може да не се наложи и да я пускам.

17. Novice
    Тук е от
    Nov 2021

Цитат Първоначално публикувано от splendor Виж публикацията
    Лош климатик не спира да работи. Майтапа на страна, но TSWF цепеницата не знае що е това офф. Последните дни работи вечер към 320w през деня между 180-200w. Това с отворена врата към коридор и оттам отворени врати към кухня и хол. 18-ката в хола се чуди дали да работи. Да не говорим за другата EAWF цепеница в кухнята. Както върви работата, може да не се наложи и да я пускам.
    Колега ти в апартамент ли ги ползваш машинките? И за първа зима ли ?

18. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Да в апартамент съм. TSWF цепеницата е за първа зима иначе на EAWF ще му е втора ама като гледам може и да я пропусне, докато Хитака в хола ще му е 5-та.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе