Всяко мнение, което не е свързано с марката от заглавието, ще бъде трито. Нека темата да не се превръща в "седянка на пейката"...
Всяко мнение, което не е свързано с марката от заглавието, ще бъде трито. Нека темата да не се превръща в "седянка на пейката"...
- - - - - - - - - -
Функцията е тази горе в дясно. Може да се пусне само когато е изключен климатикът . Когато я пуснете те предупреждава ,че ще отнеме 30мин. След това климатикът се пуска и почват да се чуват някакви звуци и някакво пукане. СЛед 30 мин сам се изключва и това е целият процес.
- - - - - - - - - -
Много благодаря за съвета колега. Ще пиша отново дали ми е помогнал отговорът ти.
Моделът ти точно като моят ли е?
https://www.emag.bg/klimatik-star-li.../pd/DQZYTBMBM/
13 процента отстъпка от емаг на всичко с код lucky13 до края на деня.
- - - - - - - - - -
Дано не е това, което си мисля.
А именно функция за почистване на вътрешното тяло.
Включва на отопление без да включва вътрешния вентилатор.
При което е вдигнал високо налягане и е изпуснал някъде.
Този пост е редактиран от mslavchev; 15-08-21 в 15:15.
Евапоратора си е баш изпарител.
Вероятно е функция за "измивне" на питата. Напъва на пълна мощност за да се заскрежи сериозно и да може повечето конденз да "измие" ламелите. Нещо като дефрост посред лято.
Хитачи РПЕ май имат такава функция.
Бъркаш се, евапоратора е функцията анти милдю, както е при другия модел на снимката. При мен на EAWF също е кръстен анти милдю, но е едно и също. Функцията се състои в това , след като климатика е работил на охлаждане и го изключиш да премахне влагата по вътрешното тяло, и да попречи появата на мухъл.
Колкото до функцията на Хитачи, при Старлайта, тя се казва Селф клийнинг и е активна от приложението, само когато климатика е изключен.
Хайде днес UWF е на 569лв, някой да се престраши и да каже що за маймуна е вътре...
Ето малко снимки на ACT-12UWF..
няма gent-wind