Имам такъв в кухнята.Работи си нормално, поддържа си температурата.За надеждност не знам, щото го имам от месец и нещо, ама щом е с 5 години гаранция, би трябвало да е надежден Телата работят сравнително тихо.
Имам такъв в кухнята.Работи си нормално, поддържа си температурата.За надеждност не знам, щото го имам от месец и нещо, ама щом е с 5 години гаранция, би трябвало да е надежден Телата работят сравнително тихо.
Здравейте, купих си ватметър за цепениците. Някой може ли да помогне с ръководство за настройка? Благодаря предварително. Това е моделът.
ACT-09WIFI Здравейте, интересуват ме минимуми консумация на отопление.
Докато поддържа съм го гледал, че слиза до 300w
Поръчах си UWF, дано работи добре
Супер, да споделиш как работи и как са му минимумите, както и дали наистина му работи йонизацията. От този модел като цяло нямаме потребител, който да дава информация.
Ще намериш, то за тях се иска единствено монтажника да има ценз и да го монтира като хората. Ако има фабричен проблем се отива към Пан Сервиз и Емаг.
След кратка консултация със splendor, за което му благодаря, ACT-09WIFI работи вече 2 седмици. Настроен на 22 градуса при сегашните температури в най-далечния край на стаята на височина около 1.2 метра поддържа температура 23 градуса в стая 14 квадратни метра. Минимум консумация 260 - 280 вата.
Впечатления от Star-Light ACM-18FOWF...
Отоплява 30m2 кухня, коридор и спалня на апартамент тухла 1-ви ет. с пвц дограма, пода е с гранитогрес и е доста студен, а изолация има само на таваните! Настроен е на 25 градуса на отопление,турбина на средна скорост, като поддържа 23 градуса в помещенията, а изходящата струя при тези условия е 38 градуса. Най - високата темп. на струята, която съм засичал е 54 градуса.
Навън е минус 2 градуса, времето е ясно, питата на външното не е заскрежена, като не е спирал да работи от пет часа на около 620 вата!
Най нисък минимум на отопление, който е достигал при плюсова външна темп. е 560 вата.
При по-високи външни температури не обича много да работи като инвертор и си върви на он/оф без да спира турбината на вътрешното - само вдига клапата високо и си духа лекичко.
Дефростите поне засега при пълно заскрежаване и непроходимост на ламелите на питата са бързи и не остават неразмразени участъци.
Лятото по време на големите жеги успях да го тествам един месец и мога да кажа че охлажда с лекота целия апартамент от 66 квадрата, като темп. на изходящата струя от вътр. тяло достигна минимум от 1,5 градуса, което си е доста студено.
Вътрешното не е шумно поне за мен и няма пукания, а външното трябва да е нивелирано добре, за да не се чуват неприятни звуци.
WiFi работи безотказно.
Може да съм пропуснал нещо, но засега само това се сещам IMG_20211130_233729.jpg
IMG_20211130_225532.jpg
IMG_20211130_225319.jpg
IMG_20210419_195243.jpg
Имай търпение през зимата ще постигне още по впечатляващи резултати във всички категории.
Това с достигането на тази ниска температура се случва за кратко - просто съм го описал като най ниска, която е достигал въобще! И като цяло наистина съм много доволен от климатичето с оглед филма в който ме вкараха първите техници (ако могат да се нарекат така) , които го монтираха! Но това е дълга история и само ще покажа на какво се натъкнах, след като се усъмних и на следващия ден срязах изолацията на тръбите...
IMG-1c7c54599894318a6e7c2c49cbcba411-V.jpg
Почти пълна непроходимост на тръбата, като фирата след теста на климатика, преди да открия проблема беше 500 грама фреон! WiFi Приложението има селф чек и там ми даде алерт - висока температура на компресора, защото явно се е тормозил от непроходимостта на тръбата.
Чека го пуснах след като климатика изключи аварийно, което ме навежда на мисълта, че все пак някаква защита е сработила
Този пост е редактиран от webvision; 01-12-21 в 12:44.