За съжаление всичко в България е така. Тия майстори трябва да се следят постоянно обаче като ги следиш се сърдят изобщо скапана работа.
За съжаление всичко в България е така. Тия майстори трябва да се следят постоянно обаче като ги следиш се сърдят изобщо скапана работа.
Да попитам мрежите отзад махате ли ги?
Да, само че внимателно
да не скършиш някоя от алуминиевите тръбички
Ламелите са много нежнички и се мачкат лесно
Знам, че е офтопик, но някой купувал ли е влагоабсорбатор Starlight и вършат ли работа?
В момента този е на 36% намаление, заслужава ли си да го взема, точно за моето помещение е?
Влагоабсорбатор Star-Light DHO-1219W, 12 л/24 ч, 110 м³/час, Резервоар 2 л, LED дисплей, Child-lock, Функция за сушене на дрехи, Протв замръзване, Таймер, Бял
Здравейте , сдобих се с ACT-12UWF , тези дни предстой монтаж , какви са тези въпросните мрежички който премахвате отзад ?Други специфики за тази цепеница ?
Мрежата е монтирана на външното тяло на климатика. Виж назад в темата има снимки на въпросната мрежа.
Този пост е редактиран от VLADO 66; 06-12-21 в 07:20.
Здравейте и от мен, търся климатик за отопление на малка спалня 10-11кв. Разглеждам моделите на star light и исках да попитам някой с мнение за ACT-09WIFI сега е намален, според вас ще успява ли да топли при минусови температури, защото за климатици по 800лв, за които съм питал повечето фирми за климатици ми казват, че няма да могат да отопляват под 0-лата, а този е дори по-евтин. Друг вариант е да се насоча към 12-ката - ACT-12ETL тя е дори по-евтина от 9-ката и трети вариант е ACT-12BLWF и ще съм благодарен на всеки, който има или поне е прочел и знае нещо за моделите, а аз прочетох цялата тема до тук в предишните дни и си спомням , че за 09wi fi имаше някакво оплакване, но не помня какво.
Сега ти прочетох въпроса в темата за избор на климатик. Взимаш две 9ки wifi за спалните и една 12ка която си избереш,няма да имаш проблем с помещенията.
П.п. Щом е апартамен за гости.Аз бих взел и12та да е с wifi BLWF или UWF,за да мога да ги управлявам и пускам 2-3 часа преди да се настанят гостите.
Този пост е редактиран от HiDefinition; 07-12-21 в 00:40.
Здравейте, закупих от модела ACT-12ETL. Някой може ли да каже какъв размер стенни стойки са подходящи за него - рамо с дължина 450мм, 500мм, 550мм?
Дебели 2мм. и колкото по-далече от стената, по-добре
Моделът ACT09WIFI ,както чета а и по лични наблюдения има склонност към авария с код Е9/Р0.
Все още не съм се занимавал с този ,който е при мен.
Нека се има в предвид и ако има някой във форума ,който може да каже повече за този тип авария и способен да я отстрани,то ще е полезно и нека се включи.
Поздрави