Страница 161 от 161 ПърваПърва ... 111151159160161
Резултати от 2,401 до 2,403 от общо 2403
Like Tree945Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Oct 2025

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Цитат Първоначално публикувано от VLADO 66 Виж публикацията
    Това с поръчките само на един артикул са се усетили, щото на времето взех три климатика с една поръчка с транспорт за 20 лв. и все пак са обемисти и тежат , а куриерите не са на промоция.
    не е един артикул, а е еднакъв артикул, имам 2 различни на 1 поръчка, ако бях поръчал 10 различни климатика влизаха с 20лв доставка на 1 поръчка, ама ако е един и същ модел не дава да вкарам 2ри, иначе според мен филма е че разни фирмички изкупуват от емаг по 100-200такива климатика и ги препродават по скъпо, забелязах 1-2 такива изпълнения назад в коментарите преди години тук, предполагам някой им е набил 50 климатика на 1 поръчка и са се видяли в чудо с доставката на 1 тон климатици с 20лв доставка
    Този пост е редактиран от awesomeLife; 29-10-25 в 12:55.

2.  

3. Novice
    Тук е от
    Oct 2025

Цитат Първоначално публикувано от HiDefinition Виж публикацията
    Замерих TSWF на low 27,6db,12wifi na Low също показва толко,това на 1.5м от тях. Като се абстрахираме от цифрите,които са замерени с телефон,на мен в стаята където е TSWF ми е трудно да спя.При 12wifi си спя,та даже не го чувам,а е и по малка.Та казвам го пак,шума е субективен,но предпочотам 12wifi да ми размразява на всеки час по 3мин(не го чувам,кога го прави),от колкото TSWF да ми изкара акъла при дефрост
    колега извинявам се, че ви притеснявам, но видях че вие и Splendor имате най-много коментари в темата та ако може да попитам, а и други ако знаят при монтажа за какво да следим и на какво трябва да се наблегне, какво е важно и т.н, защото до колкото четох тук и на други места е доста важно да се монтират качествено и правилно за да работят добре тези машини. Сдобих се с 2х 12WIFI и един 12EAWF, ще поръчам и 4ти по нататък, ако не са ги осъкатили много, че видях тенденцията с подмяната на части вътре, но за тея пари важното е да сме живи и здрави, пък каквото стане

4. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Като цяло е задължително да се вакуумират. Поне 15мин ако може повече, още по-добре. Тръбите да са в отделни изолации. 3м тръбен път, ако е късо разстоянието да го навият на охлюв зад външното тяло. Да е поне на 10см остояние от тавана вътрешното тяло. Да са монтирани на късата стена на стаята. Нивелирани тела и т.н.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 161 от 161 ПърваПърва ... 111151159160161

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе