Тогава трий като се позоваваш на правилата на форума, и не давай квалификации, защото ролята на модератора е да поддържа ред, а не да дава квалификации - тогава той вече не е модератор...по-горе не определяш точно кое прилича на бит пазар темата или линковете към страниците и затова си позворих да споря като виждаш, че по никакъв начин не протестирам за изтрития линк

, аз съм убеден че са отживелица, но това което получавам у нас долу е това което ми от цената на тока, не се занимавам с нищо, не гледам датчици, помпи и такива работи. Иначе ще го имам из предвид за вертикалния бойлер, аз го знаех това (чувал съм го), и все пак доста въпроси са неразрешени. Искам 120 л бойлер, знам че ми стигат перфектно литрите, спрямо района - югозападен Гоце Делчев. Кажете все пак нещо друго, за тия нашите зимни условия, бойлера с панелите на едно място на покрива , или панели на покрива, боилер със серпентина долу около мен? Ако е горе, колко дебела вата трябва да има за да не изчезне топлата вода без да съм я ползвал за 20 мин. Мерси на всички, то въпроси все ще има