Да, цитата е в контекста на споразумението между Microsoft и Novell.
Всички?Всички задават този въпрос и отговор няма. Което означава, е това е поредния FUD от страна на МС.
Кои всички? Аз виждам една дузина коментатори, които се прявят на "ощипани госпожици".
Интересно, само Novell са разбрали за какво става дума:
Което означава, че това е не е поредния FUD от страна на МС.Новел плаща на Майкрософт “за използването на интелектуална собственост” в SuSE. Демек, в Линукс изобщо. Срещу това Майкрософт пък се задължава да не съди потребителите на SuSE.
Очевидно е, че Стив Балмър разчита тези клипчета да се разпространяват от наивни привърженици на конкурентите. Хитър ход. Като на високо образован в психологията човек. Прави си безплатна реклама, нищо повече.
Разчита на същия тип хора, представители на конкурентите, на които разчиташе и Жорж Ганчев примерно. Като потенциал имам предвид. Честно казано, учудвам се, че се облягаш на толкова изтъркан аргумент.
Аз от малък изпращам по ума, не по дрехите. Вероятно и в Microsoft е така, не знам.
Мисля. И явно го е казал. На Novell.В правото си е да прави всякакви изявления. Въпросът е, че щом твърди, че нещо му е открадното, е редно да каже и какво точно му е открадното, не мислиш ли?