То като гледам, освен за баня, тези "красиви" картини май за друго няма да стават. Макар че и в банята по-ще ми свърши работа чисто бял радиатор.
То като гледам, освен за баня, тези "красиви" картини май за друго няма да стават. Макар че и в банята по-ще ми свърши работа чисто бял радиатор.
аз също следя темата с интерес, но не чакам снимка от 1011, чакам извинение от нея/него към всички на които загуби времето тук.Първоначално публикувано от ferdi
смятам че е време модераторите да се намесят и да спрат голословието в темата.
....Банята,банята!!....Давайте момчета,за това иде реч!...А на 1011 искам съвсем спокойно да кажа,по малко ярост и агресивност!..Да има и по бедни хора,има и много бедни,но още по натам стоят тарикатите!..Беден,богат...може да е всякакъв,но трябва да се уважава ,нищо,че тук всеки е малко или много анонименТози Антон,определено не е безделник,поне за такава квалификация достойно би било едно извинение!Аз съм човек на години,това с компютърните манипулации е далеч от ЕГН-то ми,ама от житейски опит не знам човек да подреди така НЕОБИТАЕМ апартамент!!!Или вила в Драгалевци или където и да е на п..ка си лелина!!Казвам го простичко,дано да е ясно!!
Анонимната 1011 продължава да затвърждава това мое наблюдение. Нейна работа. За съжаление след толкова много написани страници за това прословуто инфрачервено отопление за мен все още е някаква абстракция.Първоначално публикувано от dimkaraganchev
П.П. Банята ми е най-лесната работа. Слагам един конвекторен радиатор за 50-100 лв и си гледам кефа.
Не съм съгласен,не мисля,че е толкова лесен избора!Защо?
-Духалка -има много ама ще ти спукат тъпънчетата на ушите!Гадно и неприятно,особено като си четеш весника на спокойствие!...
-Кварцова печка-висока температура в близост и след време пожълтял таван от горе!
-Конвектори-всичко що е на пазара е Ай Пи24,а и тия с бъканата електроника как ще издържат на влагата!?
-Конвектори АйПи44 максимум 1000вата на Гламокс,другите 600-650 вата.............
-И последния вариант-картинките на 1011
slovaka,не е вярно,че няма избор за баня...
http://www.campa.fr/pages/salle_de_b...e=cbrs&which=0
Конане,луд,луд,ама чак толкова не сам луд!А дори и това огледало над два бона,и то е АЙ ПИ 24!!Да,дават го за влажни помещения,но знаеш как е у нас,кенеф,баня,сауна...всичко на едно,че и згъчкано на 6-8 квадрата!Аз нямам банята на 1011/вероятно/,това е за нейния дом дето още не живее!...........
slovaka : ето едно с ip66 ама паричките... http://www.schultze-riro.de/usv/html...iro_-_nta.html
сещам се че едно време имахме такова нещо в къщи - може да са ги правили някъде из бг преди...
...Че то като резервна част на комбайн ми мяза!?....Как ще си лепнеш подобно чудо в банята?.....Със закачки ,с майтапи,ама май отивам към класически конвектор на Гламокс за баня 1000 в.!...И тези на Ноирот са много стилни,ама пуста влага!Прави ми впечатление и друго:Навсякъде ги дават за влажно,но не и за мокро помещение!?То и в една кухня има влага по дяволите!!...И още :Всички уреди на Ноирот кръстени лъчисти са с 2 год.гаранция,а класическите им конвектори с 5!!....Защо?
Мисля, че темата си е интересна, макар и разводнена. Надявам се личните нападки да не излизат от нормите. Всички чакаме с интерес 1011 да отговори на предизвикателството на АнтонБМ, пък неговия авторитет и с топ не можеш да го разбиеш, камо ли с анонимни писаници.Първоначално публикувано от estqwerty
И на мен ми е интересна темата и то не само за висящия ми кабел в банята ами и за интригата тук като в сапунка е.
Slovak
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1323158144[/time]_________________________________________________
Slovak,слагай Гламокса и не му мисли-1000W в 8кв. са ти достатъчни.Топля 15кв. с 1500w като не работи на предела-изключва си доволно често.
Аз чакам чакам вече час
да чуя тоз сигнал.........
Засега Дипломата води на .........вече за мен лично е без значение.
Апропо,банята ми е 6.5м2 и много залагах на успех в тази тема,но уви.
Ще си го оставя и тази зима.Поне е със иноксов панел.
Винаги когато е повдиган въпроса:-Отпление за баня...съм се питал:-Колко трябва да е голяма банята за да се нуждае от отопление...Първоначално публикувано от ferdi
Сега виждам,че баня 2 пъти по-голяма от моята вече има такава нужда...и въпросът за мен вече е:-Да се чувствам прецакан за малката баня или радостен,че не ми е необходимо отопление...
Амиии и честит празник...
Хора... отопление на баня?! Където съм сега имаме лира, която никога не пускаме, а в къщата на нашите се къпя на отворен прозорец, дори през зимата. Изобщо, съвсем сериозно - какъв е смисълът?! Така или иначе при къпане водата те загрява много повече, за разните нужди не са проблем няколко минути дори на по-хладно (студено, в споменатия горен случай).