Страница 32 от 50 ПърваПърва ... 22303132333442 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 746
Like Tree65Одобрявам

Инфрачервено отопление

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

Re:Инфрачервено отопление

То като гледам, освен за баня, тези "красиви" картини май за друго няма да стават. Макар че и в банята по-ще ми свърши работа чисто бял радиатор.

2.  

3. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от ferdi
    Следя темата с подобаващ интерес,и при така поставеният въпрос очаквам отговорът на 1011-така важен за ...
    аз също следя темата с интерес, но не чакам снимка от 1011, чакам извинение от нея/него към всички на които загуби времето тук.
    смятам че е време модераторите да се намесят и да спрат голословието в темата.

4. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

....Банята,банята!!....Давайте момчета,за това иде реч!...А на 1011 искам съвсем спокойно да кажа,по малко ярост и агресивност!..Да има и по бедни хора,има и много бедни,но още по натам стоят тарикатите!..Беден,богат...може да е всякакъв,но трябва да се уважава ,нищо,че тук всеки е малко или много анонименТози Антон,определено не е безделник,поне за такава квалификация достойно би било едно извинение!Аз съм човек на години,това с компютърните манипулации е далеч от ЕГН-то ми,ама от житейски опит не знам човек да подреди така НЕОБИТАЕМ апартамент!!!Или вила в Драгалевци или където и да е на п..ка си лелина!!Казвам го простичко,дано да е ясно!!

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

Цитат Първоначално публикувано от dimkaraganchev
    ... Забелязал съм, че тези, които не знаят как или не могат да си защитят позицията, стават нервни и груби. Но това води само и единствено до една малка снизходителна усмивка.
    Анонимната 1011 продължава да затвърждава това мое наблюдение. Нейна работа. За съжаление след толкова много написани страници за това прословуто инфрачервено отопление за мен все още е някаква абстракция.
    П.П. Банята ми е най-лесната работа. Слагам един конвекторен радиатор за 50-100 лв и си гледам кефа.

6. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Не съм съгласен,не мисля,че е толкова лесен избора!Защо?
    -Духалка -има много ама ще ти спукат тъпънчетата на ушите!Гадно и неприятно,особено като си четеш весника на спокойствие!...
    -Кварцова печка-висока температура в близост и след време пожълтял таван от горе!
    -Конвектори-всичко що е на пазара е Ай Пи24,а и тия с бъканата електроника как ще издържат на влагата!?
    -Конвектори АйПи44 максимум 1000вата на Гламокс,другите 600-650 вата.............
    -И последния вариант-картинките на 1011

7. Member
    Тук е от
    Dec 2007

slovaka,не е вярно,че няма избор за баня...
    http://www.campa.fr/pages/salle_de_b...e=cbrs&which=0

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Конане,луд,луд,ама чак толкова не сам луд!А дори и това огледало над два бона,и то е АЙ ПИ 24!!Да,дават го за влажни помещения,но знаеш как е у нас,кенеф,баня,сауна...всичко на едно,че и згъчкано на 6-8 квадрата!Аз нямам банята на 1011/вероятно/,това е за нейния дом дето още не живее!...........

10. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

slovaka : ето едно с ip66 ама паричките... http://www.schultze-riro.de/usv/html...iro_-_nta.html
    сещам се че едно време имахме такова нещо в къщи - може да са ги правили някъде из бг преди...

11. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

...Че то като резервна част на комбайн ми мяза!?....Как ще си лепнеш подобно чудо в банята?.....Със закачки ,с майтапи,ама май отивам към класически конвектор на Гламокс за баня 1000 в.!...И тези на Ноирот са много стилни,ама пуста влага!Прави ми впечатление и друго:Навсякъде ги дават за влажно,но не и за мокро помещение!?То и в една кухня има влага по дяволите!!...И още :Всички уреди на Ноирот кръстени лъчисти са с 2 год.гаранция,а класическите им конвектори с 5!!....Защо?

12. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от estqwerty
    смятам че е време модераторите да се намесят и да спрат голословието в темата.
    Мисля, че темата си е интересна, макар и разводнена. Надявам се личните нападки да не излизат от нормите. Всички чакаме с интерес 1011 да отговори на предизвикателството на АнтонБМ, пък неговия авторитет и с топ не можеш да го разбиеш, камо ли с анонимни писаници.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2008

И на мен ми е интересна темата и то не само за висящия ми кабел в банята ами и за интригата тук като в сапунка е.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Slovak
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1323158144[/time]_________________________________________________

Slovak,слагай Гламокса и не му мисли-1000W в 8кв. са ти достатъчни.Топля 15кв. с 1500w като не работи на предела-изключва си доволно често.

16. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Аз чакам чакам вече час
    да чуя тоз сигнал.........

Засега Дипломата води на .........вече за мен лично е без значение.
    Апропо,банята ми е 6.5м2 и много залагах на успех в тази тема,но уви.
    Ще си го оставя и тази зима.Поне е със иноксов панел.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от ferdi
    Апропо,банята ми е 6.5м2 и много залагах на успех в тази тема,но уви.
    Винаги когато е повдиган въпроса:-Отпление за баня...съм се питал:-Колко трябва да е голяма банята за да се нуждае от отопление...
    Сега виждам,че баня 2 пъти по-голяма от моята вече има такава нужда...и въпросът за мен вече е:-Да се чувствам прецакан за малката баня или радостен,че не ми е необходимо отопление...
    Амиии и честит празник...

18. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Хора... отопление на баня?! Където съм сега имаме лира, която никога не пускаме, а в къщата на нашите се къпя на отворен прозорец, дори през зимата. Изобщо, съвсем сериозно - какъв е смисълът?! Така или иначе при къпане водата те загрява много повече, за разните нужди не са проблем няколко минути дори на по-хладно (студено, в споменатия горен случай).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 50 ПърваПърва ... 22303132333442 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Инфрачервено отопление ??????
    От fbi_1 във форум Отопление
    Отговори: 4
    Последно: 31-01-13, 22:54
  2. Отговори: 3
    Последно: 13-08-12, 21:47
  3. Отговори: 0
    Последно: 13-08-12, 18:31
  4. Съвет при избор на инфрачервено отопление
    От niki456 във форум Електрическо отопление
    Отговори: 0
    Последно: 18-07-11, 13:43
  5. Инфрачервено лъчисто отопление
    От audibs във форум Електрическо отопление
    Отговори: 17
    Последно: 24-02-09, 14:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе