Страница 22 от 50 ПърваПърва ... 12202122232432 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 746
Like Tree65Одобрявам

Инфрачервено отопление

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Инфрачервено отопление

Надали някой принципно е против този вид отопление.Просто има прекалено много неясноти с него.Колкото повече чета, толкова повече въпроси възникват за мен, на които няма отговор.Та затова някои хора са резервирани.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2011

С пълно право са резервирани. Но нека не лъжат хората, че конвекторен / нискотемпературен лъчист / радиатор е едно и също с инфрачервен , и нека хора, които не са го видяли как работи да развиват теории от рода на сметки за ток и кое е възможно и кое не. Нека всеки си избира сам отоплението , но да не изказват негативизъм . Защото никои не вярваше, че човек ще стъпи на Луната и , че ще има смартфони , обаче има. Сигурно и тогава скептиците са били твърде много

Форумите би трябвало да са места, където можеш да научи нещо , а не да те объркат . И някои си да си продава радиаторите , еми може да съм руса , не не съм балък

4. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от 1011
    ...може да съм руса , не не съм балък...
    Те това предстои да го разберем...евентуално...

5. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

питам за да си изясня :

прибираш се в къщи или на вилата студ всичко е на 0-5 градуса - пускаш ир радиатора. Кога ще се стопли?

6. Тук е от
    Nov 2011

Какво толкова не разбра ? 85 кв м - топля с 6 кв и престани да ме реплекираш - показвам с какво се топля - вземам снимки от сайта з-то нямам на тези у нас -МИСЛИ МАЛКО бля бля бля ...- нали се разбрахме да си видм сметките накрая -- ЕГАТИ ... ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ СА РАЗБРАЛИ --6KW - ИНСТАЛИРАНА МОЩНОСТ

7. Тук е от
    Oct 2011

Веднага загрява, мигновенно чувстваш топлина..
    а до Конан имаше други постове по-горе, не видях отговор от теб, може би мълчанието ти е знак на съгласие

8.  

9. Тук е от
    Nov 2011

Конан - с теб съм

10. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

ама канапенцето ми е студено - то кога ще се загрее?
    слагам дупето на студената кожа и отпред ме грее отзад дърпа - девойката я няма тя до по късно на работа

мисля си един апартамент се ползва от 17-вечерта до 7 сутринта - 15 часа - ако ще смятате смятайте за 15 часа отопление.

така може да има предимства спрямо климите които не трябва да се изключват.
    и да кажем конвекторите които им трябва време за да загреят помещението.
    но и на ир би трябвало да му трябва време за да загрее мебелите? и да се оставя да бачка за да може те пък да окършват въздуха? тогава пък ще бачкат и те като климите по 24 часа...

11. Тук е от
    Oct 2011

Арманио, ти на кого се зъбиш? Нали всички тук разбрах ме, че първо беше жена, стана мъж. После имаше клими, ама ти били проблемни , даже едната се е повредила и търсиш ново решение. След това написа , че не си собственик на магазин, а продавач и ни съветваш доброволно и безкористно / работиш на доброволни начала без заплата и продаваш КОНВЕКТОРИ/ След това ни демонстрира, че имаш три конвекторчета и си много доволен, чудя си кога си ги сложи , миналата зима и разбра, че ти супер или сега, след като ти се развали климата, май не беше отдавна и не е толкова студено. И докато пишеше на всички, че алпино, кампа и т.н са инфрачервени панели се оказа, че са си конвектори по 2 кв. Аз мисля, че се изложи достатъчно

12. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Конан имаше други постове по-горе, не видях отговор от теб, може би мълчанието ти е знак на съгласие
    Аз не видях въпроси мила.Ако наистина има такива кажи ги ииии...да свършваме вече...

13. Тук е от
    Oct 2011

до estqwerty , най- готино е да си топлоотдаваш с мацката ... обаче, ако питаш мъжа ми , този му е най-големия разход.

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321625383[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от KonanVarvarina
    Аз не видях въпроси мила.Ако наистина има такива кажи ги ииии...да свършваме вече...
    Лошото е , че има факти ... и ти продължаваш да и доказваш

14.  

15. Тук е от
    Nov 2011

Чети , всичко е написано , явно това ти е проблема .( освен че си руса ...
    ((

16. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Лошото е , че има факти ... и ти продължаваш да и доказваш
    А именно???

17. Тук е от
    Oct 2011

Да , защото чета. Някои беше постнал линк към твой коментар, намери си какво си писал и спри да се излагаш
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321626370[/time]_________________________________________________

Конан , нападаш блондинките като брюнетка в самотните дълги нощи! Някои са блондинки / ни по природа , а други защото им отива. Не даде никакъв аргумент в защита на твоята теза, а само нападаш на дискриминационен принцип
    1/ Не знам как реши , че красивите ми картини трябва да работят непръкъснато.
    2/ Ако искам да си поставя термостат , ще го направя , но ако нещо поддържа едни и същи температури - какво да му терморегулирам?
    3/ От постовете ти видях , че се топлиш с 2 клими, лъчист радиатор и ак. печка - това значи, че или климите не те топлят достатъчно, или имат някакви други негативи или и двете. Затова ти си си сложил и лъчист / конвекторен/ радиатор и добавяме печка - това действие сигурно се развива в апартамент от 50 кв.м
    4/ Постати относно това , че няма значение какви са моите квадратури , изолация и изложение - доказва само едно блондин си по природа. Тези параметри винаги са от значение за всяко едно отопление.

Не исках да изпадам в лични полемики с теб , ако съм те засегнала - извинявай.
    Но нека не лъжат хората с терминология и нека не заблуждаваме хората с грешни сметки
    И именно какво ?

18. Тук е от
    Nov 2011

Еми не чети само линкове !!! И да знаеш че не се зъбя - карай го по спокойно angel

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 50 ПърваПърва ... 12202122232432 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Инфрачервено отопление ??????
    От fbi_1 във форум Отопление
    Отговори: 4
    Последно: 31-01-13, 22:54
  2. Отговори: 3
    Последно: 13-08-12, 21:47
  3. Отговори: 0
    Последно: 13-08-12, 18:31
  4. Съвет при избор на инфрачервено отопление
    От niki456 във форум Електрическо отопление
    Отговори: 0
    Последно: 18-07-11, 13:43
  5. Инфрачервено лъчисто отопление
    От audibs във форум Електрическо отопление
    Отговори: 17
    Последно: 24-02-09, 14:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе