Тия пък от Дайкин как можаха да се изложат с такава простотия.Да си бежа сложили йонизатор и готво.Егати
Тия пък от Дайкин как можаха да се изложат с такава простотия.Да си бежа сложили йонизатор и готво.Егати
От какво точно се оплаквате? Че не сте си купили климатик с плазма или йонизатор? Какво са ви виновни Дайкин за избора?
Много точно казано!Първоначално публикувано от Kasap
Никой не ни е виновен,сами сме си виновни.Отлични климатици,но бедни на екстри който и Мидеа има
За какви "екстри" говорите,като никой не е в час ??? Виж това примерно:
"...Той този титанов фотокалитичен филтър не върши почти никаква работа..."
Дайкин имат коренно различна политика относно визираните "екстри". Няма нужда нещо с частичен или никкъв ефект да се слага в климатика с цел маркетинг.Те си имат съвсем истински продукт,бъкан с истински филтри и екстри:
http://mmc.bg/bg/catalogue.php?type=5
На който му трябват реални резултати,ще си купи това,а не климатик с някаква мижава касетка с два електрода,която се продава отделно за 30 лв.
...и дистанционното даже не е толкова шарено,като на мидеята и осаката...Първоначално публикувано от sladi4kia
Ами да,поне подсветка да имаше,а не да се киьорави през ноща за да видим кое копче сме натиснали.
а бе ванкооооооооооооооооооо,хората искат за 500лв,да имат най-хубавото,най да топли и най-малко да харчи .разберете веднъж завинаги-хубаво евтино няма.у нас съм с ДАЙКИН и ЕЛИТ.ако някой ми каже,че няма разлика или не е в час или ЛИСИЦАТА И КИСЕЛОТО ГРОЗДЕ.
Нах хубавото е Дайкин,но да оставим тези филтри и т.н.Поне подсветка на дистанционно......................е сега без това не може.
Подсветка на дистанционното и да сменяш батерии през месец. Цяла нощ сигурно базикаш нещо по дистанционното
И тия цигани Sanyo, можеха да сложат цветен дисплей HDTV-ready...
Е айде стиг а моят го ползванм от 22 февруари миналата година и досега не се налагало нови батерии.Със старите си е .Програмирал съм го за 24/7 дни в седмицата и съм го забраваил откъм температура.единственото което му липсва е плазмата.Струва си правя сравнение с дженерала в спалнята.Първоначално публикувано от deian
Но то перфектен климатик няма.Може би само това фуджитсу на димели за 4080 лева с АPF 6.20 то ми взе акъла.
Изобщо от мощните клиамтици получавам сърцетуп...
Цаката е да има подсветка.Кой каквото иска нека говори,батерии,акумулатори,генератори,динамо и т.н.Това е съвсем ясна простотия от Дайкин.Да няма една лампичка да ти светне,да видим поне какво правим с тия копчета по дистанционното.
sladi4kia, не знам какъв климатик трябва да си вземеш, за да си доволен.
Много ми е интересно какво правите с дистанционното денем, че чак и нощем да го ровиш..... мисля си, че климатика се настройва веднъж и повече нито аз го търся за нещо нито той ме подсеща за себе си - върши си работата и аз не го забелязвам - КУПЕТЕ СИ OSAKA - там всичко свети!!!
Има си модели с подсветка. Ако клиента сметне, че е екстра, от която се нуждае, може да избере такъв.