sladi4kia,
спокойно бе човек. След някой друг месец ще наситя платката на дистанционното и ще видим дали ще тръгне подсветката.
По трудното е световода - ако изровя от някъде плексиглас и той ще стане ...
sladi4kia,
спокойно бе човек. След някой друг месец ще наситя платката на дистанционното и ще видим дали ще тръгне подсветката.
По трудното е световода - ако изровя от някъде плексиглас и той ще стане ...
Касап.Доволен та предоволен съм от способностите на Дайкин.Исках да кажа,че липсват елементарни екстри като подсветката.А иначе МИР71 е прав-който иска всичко да свети като коледна елха да си вземе Осака.
Прав е sladi4kia, поне една с****а да можеше да прави това управление, та да не будим жените нощем :D
Аз имам същите 2бр. Дайкини .Не съм доволен от това, че не стига бученето от външните тела , а и дрънчат все едно са Мидеи.Първоначално публикувано от ssamm22
Redasi, провери още един път дали наистина си си купил Daikin.Впредвид мнението ти малко се съмнявам.
Много сме дето има да проверяваме. Я по добре проверете вие дали не сте купили някакви сполучливи ментета на дайкин дето са ги натъкмили да не вибрират
Пич,машината не е виновна,не разбра ли това? Калпавия монтаж + перфектна машина е по-зле,отколкото калпава машина + перфектен монтаж. Я разгледай цялата тема за Дайкин и виж колко реално сте тези " много". Поне оплакваията ви да са основателни,а то...На кривата ракета нещо й пречело...
Аз като караен потребител не разбирам от монтаж, поръчвам си климатика, идва слагат ми го и ето го проблема. За мен нещото за което съм платил не отговаря на очакваното качество, дали е монтажа или машината не ме интересува аз съм краен потребител. Това е като да си купиш хубава бира в неизмита бутилка и пиейки да установиш че има някаква гадория вътре -> продукта се превръща в боклук. Как може да се докаже кофти монтаж? Какъв е вариянта при 0 градуса да работи тих при -5 и надолу да бучи? Това от монтажа ли е? Май по-вероятно от тампоните на компресора, които са си произведение на дайкин.
Откъде си,ако може? Навивам се да ти оправя климатика,без да плащаш и лев,ако се окаже по вина на машинката.
Производителя няма вина - имахме 2 ударени странично кашона (при транспорта им),след разопаковането видимо нямаше драскотина ,след монтажа се оказа че са разместени тампоните на компресора и звука беше много гаден...наместихме ги и е О.К.Производителя не изкарва такова нещо от завода- грешката е след това.
Ха, тука стана интересно. biro, казвай на vanko89 от къде си да видим какво ще излезе.Първоначално публикувано от vanko68
И мен да ме включиш vanko68 , може ли? И при мен е така към нулата и над, външните тела са спокойни , а температурата тръгне ли надолу те започвата да вибрират и бучат.Нивелацията на телата е ок.Даже днес при външни температури над нулата понякога се чува бученето.Нали вече не може да твърдим ,че има лед някъде си?
Ванко вече ще си смени ника на майка Тереза
Да бе да... Виждам го как ще се вдигне до Варна за безплатен ремонт... На чужд гръб... планина повдига.
П.С. Горното е в рамките на шегата, Ванко е сериозен момък и ще свърши работа