Страница 134 от 171 ПърваПърва ... 84124132133134135136144 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,996 до 2,010 от общо 2555

Daikin - мнения за моделите на тази марка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2009

Re:Daikin - мнения за моделите на тази марка

sladi4kia,
    спокойно бе човек. След някой друг месец ще наситя платката на дистанционното и ще видим дали ще тръгне подсветката.
    По трудното е световода - ако изровя от някъде плексиглас и той ще стане ...

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Касап.Доволен та предоволен съм от способностите на Дайкин.Исках да кажа,че липсват елементарни екстри като подсветката.А иначе МИР71 е прав-който иска всичко да свети като коледна елха да си вземе Осака.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Еееееееее браво бе Барабата

5. Тук е от
    Jan 2010

Прав е sladi4kia, поне една с****а да можеше да прави това управление, та да не будим жените нощем :D

6. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от ssamm22
    Впечатления от FTXS25G&:купих го миналата година септември благодарение на мненията и препоръките от форума.
    Използвам го за стая 18 квадрата, панел, последен етаж, вътрешна изолация и ПВЦ,север-запад, Стара Загора.Пуснат е декември месец и досега не е спиран.Държа го обикновено на 20-21 градуса, през големите студове януари му задавах до 25.В стаята се поддържа около 20-21.Понеже стаята се използва и за всекидневна и за спане вечер го оставям на 18 и на сенор за движение.
    Не мога да преценя колко харчи ток, но миналата година се отоплявах с духалка /същата стая/ и плащах от 150 до 190 лв ток, сега от 20.12.2009 до 04.02-2010 имам 130 лв.
    Изключително тих-вътрешното тяло се чува само нощно време и то ако се заслушаш.Външното също-поне на мен изобщо не ми пречи.
    Рядко съм го засичал да се размразява-не знам дали е нормално това.
    Обслужвам го като му къпя филтрите веднъж на 2 седмици и нищо друго.
    Благодаря още веднъж на отзовалите се при избора ми.
    Аз имам същите 2бр. Дайкини .Не съм доволен от това, че не стига бученето от външните тела , а и дрънчат все едно са Мидеи.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Redasi, провери още един път дали наистина си си купил Daikin.Впредвид мнението ти малко се съмнявам.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Много сме дето има да проверяваме. Я по добре проверете вие дали не сте купили някакви сполучливи ментета на дайкин дето са ги натъкмили да не вибрират

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Пич,машината не е виновна,не разбра ли това? Калпавия монтаж + перфектна машина е по-зле,отколкото калпава машина + перфектен монтаж. Я разгледай цялата тема за Дайкин и виж колко реално сте тези " много". Поне оплакваията ви да са основателни,а то...На кривата ракета нещо й пречело...

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Аз като караен потребител не разбирам от монтаж, поръчвам си климатика, идва слагат ми го и ето го проблема. За мен нещото за което съм платил не отговаря на очакваното качество, дали е монтажа или машината не ме интересува аз съм краен потребител. Това е като да си купиш хубава бира в неизмита бутилка и пиейки да установиш че има някаква гадория вътре -> продукта се превръща в боклук. Как може да се докаже кофти монтаж? Какъв е вариянта при 0 градуса да работи тих при -5 и надолу да бучи? Това от монтажа ли е? Май по-вероятно от тампоните на компресора, които са си произведение на дайкин.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Откъде си,ако може? Навивам се да ти оправя климатика,без да плащаш и лев,ако се окаже по вина на машинката.

13. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Производителя няма вина - имахме 2 ударени странично кашона (при транспорта им),след разопаковането видимо нямаше драскотина ,след монтажа се оказа че са разместени тампоните на компресора и звука беше много гаден...наместихме ги и е О.К.Производителя не изкарва такова нещо от завода- грешката е след това.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от vanko68
    Откъде си,ако може? Навивам се да ти оправя климатика,без да плащаш и лев,ако се окаже по вина на машинката.
    Ха, тука стана интересно. biro, казвай на vanko89 от къде си да видим какво ще излезе.

16. Тук е от
    Jan 2010

И мен да ме включиш vanko68 , може ли? И при мен е така към нулата и над, външните тела са спокойни , а температурата тръгне ли надолу те започвата да вибрират и бучат.Нивелацията на телата е ок.Даже днес при външни температури над нулата понякога се чува бученето.Нали вече не може да твърдим ,че има лед някъде си?

17. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Ванко вече ще си смени ника на майка Тереза

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Да бе да... Виждам го как ще се вдигне до Варна за безплатен ремонт... На чужд гръб... планина повдига.

П.С. Горното е в рамките на шегата, Ванко е сериозен момък и ще свърши работа

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Daikin - мнения за моделите на тази марка II част
    От badr във форум Климатици Daikin
    Отговори: 1740
    Последно: 02-01-25, 17:39
  2. Отговори: 3
    Последно: 12-10-13, 23:00
  3. OSAKA -НИКОГА- моят опит с тази марка
    От nach във форум Климатици Osaka
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-11, 21:44
  4. Отговори: 64
    Последно: 20-07-09, 14:20
  5. Мнения за марка Bompani...
    От stsaki във форум Друга битова техника
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-08, 13:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе