Страница 150 от 171 ПърваПърва ... 100140148149150151152160 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,236 до 2,250 от общо 2555

Daikin - мнения за моделите на тази марка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Нова Загора

Re:Daikin - мнения за моделите на тази марка

Някой знае ли каква е разликата м/у външните тела на климатик Daikin ARXS и RXS?

2.  

3. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от dsmt
    Някой знае ли каква е разликата м/у външните тела на климатик Daikin ARXS и RXS?
    Цената

4. Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Нова Загора

??? И кое е по-скъпо и кое по евтино?
    Модификации от различни години ли са ..... все пак трябва да има някаква разлика...не вярвам разликата да е само в името ...

Oсвен това,като разглеждах сайта на Дайкин никъде не видях ARXS,има само RXS .

5. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

А-едикаквоси = промоционален модел, определен от вносителя.

6. Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Нова Загора

Но А-то е изписано върху стикера обозначашащ модела,а този стикер предполагам се поставя от производителя.
    Пртеснявам се да не възникне някакво несъответствие с вътрешното тяло.

На инструкцията за монтаж са изброени няколко модела,като има и ARXS и RXS.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2009

В момента Дайкин дават външни тела ARXS-G вместо RXS-G на същата цена. Става въпрос за външни тела на двете професионални серии, така, че някой да не си мисли, че монтажната фирма нещо го набутва.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Нова Загора

Да,това ми дадоха,но ми е интересно да разбера каква е разликата между двете-ясно е,че са подобни модели,ама .............

А когато се обявява едно,а потребителя получава друго, напълно естествено е да възникнат съмнения за нещо нередно.

10. Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Нова Загора

Явно никой не иска да ме "светне"що за чудо е това ARXS-G....

А и надписът Siesta дето са му лепнали малко ме смущава-четох из форума някъде,че тове е серия,която е насочена повече към охлаждане отколкото за отопление и освен това е за таванен монтаж /а никъде не мога да открия спецификации за ARXS-G,има само за RXS-G/

И още един въпрос-тази медната тръба,която не е покрита с изолация-грешка в монтажа ли е?
    [img width=800 height=532]http://photo-zona.net/images/user61896/album23684/large/1284488743_xgbs8994_IMGP6118.jpg[/img]

11. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте,знаете ли каква е разликата във външните тела между Дайкин FVXS50F/RX50G и Дайкин FVXS50F/RXS50G? Благодаря!

12. Тук е от
    Sep 2010

Отскоро и аз вече притежавам Дайкин, като dsmт. И при мен външното тяло е с А, но има и друга разлика в последващата номерация на външното тяло. - 3V1B вместо 2V1B. Някой знае ли какво означават и каква е разликата? Съдейки от производствения номер, май отскоро произвеждат такава модификация.
    Принципно ми е странно самия производител да не дава информация за модификациите на моделите си.
    Ако някой научи нещо по въпроса, моля да сподели.

13. Тук е от
    Sep 2010

dsmt тая тръба е желателно да не се вижда гола, но аз съм само потребител, като теб. И все пак смятам, че щом се изолира по добре да е цялата от край до край.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Нова Загора

Знаещите във този форум явно не са от най приказливите

В една друга тема зададох въпрос,но никой не отговори....та да попитам и тук

При монтажа ,външното тяло се оказа 20-30см по високо разположено от вътрешното.При такава малка денивелация има ли вероятност да се случи нещо от описаното в тази тема https://forum.setcombg.com/index.php/topic,40666.0.html

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Здравейте,
    на няколко места чета за висока минимална стойност на мощността при FTXS25G. В Интернет каталозите на отделни фирми, които го предлагат виждам като минимална мощност 1.3kW. В една от темите, колега беше замервал моментната мощност на машината си, тъй като при определена стойност шумът от външното тяло му беше в повече.
    Там се говореше за мощности като 450W, 480W, и че изключвал при 350W.
    Ако е нужно мога да намеря темата. Интересува ме от къде идва тази аномалия от 1.3kW до 350W.

edit:
    Съжалявам за глупавият въпрос, успях да си отговоря, става дума за консумирана и отдадена мощност.

17. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Цитат Първоначално публикувано от pippo
    Здравейте,
    на няколко места чета за висока минимална стойност на мощността при FTXS25G. В Интернет каталозите на отделни фирми, които го предлагат виждам като минимална мощност 1.3kW. В една от темите, колега беше замервал моментната мощност на машината си, тъй като при определена стойност шумът от външното тяло му беше в повече.
    Там се говореше за мощности като 450W, 480W, и че изключвал при 350W.
    Ако е нужно мога да намеря темата. Интересува ме от къде идва тази аномалия от 1.3kW до 350W.

edit:
    Съжалявам за глупавият въпрос, успях да си отговоря, става дума за консумирана и отдадена мощност.
    Явно става дума за консумация 350w. при 1.3kw. отделена

18. pas
    pas е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от dsmt
    Знаещите във този форум явно не са от най приказливите

В една друга тема зададох въпрос,но никой не отговори....та да попитам и тук

При монтажа ,външното тяло се оказа 20-30см по високо разположено от вътрешното.При такава малка денивелация има ли вероятност да се случи нещо от описаното в тази тема https://forum.setcombg.com/index.php/topic,40666.0.html
    знаещите са заети да стягат уреди за измерване на консумацията на климатиците . само да застудее и активниста им доста ще се покачи. ще видиш.а що се отнася до 20-30см. денивелация и при моя е така , питах специалист (лично) и каза че няма проблем , а и тези дето ми го монтираха са ми познати и те казаха същото.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Daikin - мнения за моделите на тази марка II част
    От badr във форум Климатици Daikin
    Отговори: 1740
    Последно: 02-01-25, 17:39
  2. Отговори: 3
    Последно: 12-10-13, 23:00
  3. OSAKA -НИКОГА- моят опит с тази марка
    От nach във форум Климатици Osaka
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-11, 21:44
  4. Отговори: 64
    Последно: 20-07-09, 14:20
  5. Мнения за марка Bompani...
    От stsaki във форум Друга битова техника
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-08, 13:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе