Защото там монтажа е по евтин със 20лв.После ако има проблем ще оплюеш машината а не себе си и спестените 20лв. да отидеш при неграмотници. Нали 20лв. са си 20 бири
![]()
Защото там монтажа е по евтин със 20лв.После ако има проблем ще оплюеш машината а не себе си и спестените 20лв. да отидеш при неграмотници. Нали 20лв. са си 20 бири
![]()
Не знаех,че там монтажа е по евтин с 20 лева.Просто ми хареса как работят момчетата.А бе и вие фирмите се плюете една друга,ама ае.заболя ме главата от много мнения.Един вика едно,втори друго..................Речено сторено,климите си работят и толкова.Оставете вече моя проблем.Край.
То твойто че си е проблем си е проблем но аз искренно ти пожелавам да не го забележиш и да си работят така че да те задоволяват.
И аз съм вече горд собственик на FTXS35G!![]()
Много доволен от монтажа! 20 мин. вакумиране!
Искам да попитам само дали има смисъл от тези джаджи за контакта, действащи като електромер??? Точно ли мерят? И ако са сполучливи от Конрад ли да си купя и какъв точно модел!???
Честита ти придобивка! Дълго и безпроблемно да му се радваш!
Джаджите от Конрад са с точността на обикновен железен електромер - 5% демек. Поне "евтините" такива.
Ако искаш по-точни измервания, си приготви 100-тина лева за гъдела - да мериш и косинус фи![]()
П.С. Чудя се, дали 20 минути вакуумиране не е малко престараване.Не че ще навреди по някакъв начин.
Здравейте,момчета,от днеска се регнах тука,защото обзавеждам един нов апартамент в центъра на Сандански и смятам да си взема добър климатик...Доста хора хвалят DAIKIN и затова влязох в този форум да видя какво ще кажете за марката...останах с много добро впечатление от Вашите мнения но все пак искам да питам някои неща за по сигурно...Та DAIKIN ли е възможно най-добрия избор(поне за обикновено жилище на "поносима" цена)?
Дневната ми е 33 квадрата и съм сложил мека мебел от 5500,LED TV за 3200 и смятам,че климатика нетрябва да е на по-ниско качество...Въпроса ми е за тия 33 квадрата какви мощноости за охлаждане и отопления трябва да покрият норматива така да кажа...искам да кажа дали например 5/5.80 ще е достатъчно (имайте предвид колко топъл град е Сандански,както и че достигнахме до 41.2 градуса тва лято) и разход от около 1.5 нормално ли е за такава мощност?
Един приятел чул,че тука в някав магазин за климатици се продавало подобен за 2200лв.(с монтаж)Както гледам по интернет толкова ефтини рядко се виждат?
Дайте препоръки за модел и такива глупости ,много ще съм Ви благодарен!
Трябваше да напишеш и колата ти колко струва, за да преценим по-добре.
FTXR/RXR 42 Ururu Sarara или FTXS/RXS 42G на Daikin, или AWYZ 14 LB Nocria на Fujitsu са твоите климатици
Да FTXS42- ка или САРАРА 42-ка са твойте климатици..успех ..но трябваше и изолация и разположение и дограма да споменеш...
Има 2 врати към тераси,5 прозореца в заоблено положение,7камерна(мисля ,че немска дограма),за изолацията незнам какво да кажа освен,че има изолация хаха,пред мястото за климатик (на вътрешното тяло) има 6 метрова стена(искам да кажа,че 6 метра пред климатика има само въздухПървоначално публикувано от rkk
)
За горното мнение...колата е BMW Z4
Междодругото много е хубав тоя САРАРА,но няма ли някой с подобни характеристики до 2500 лв. че тия пари не са в мазилката я хах
[img width=150 height=150]http://prikachi.com/files/1096937n.jpg[/img] [img width=150 height=150]http://prikachi.com/files/1096938E.jpg[/img]
Стига бе, на цената на един диван е...
дивана е с естествена кожа бе хах.Първоначално публикувано от Kasap
Какво Ви е мнението за FTXS/RXS 42G,изглежда добре а?
На Z4-ката ще ти ходи този - http://v-clima.com/prod.php?id=toshi...er-daiseikai-5
А Ururu - то има повече екстри от BMW-то ти.дивана е с естествена кожа бе хах.
При мен това лято удари 43.6 градуса на 23 юли.За хола ти ако 33 квадрата е чиста площ GENERAL НОКРИЯ 14- 6.0 кв номинал/2600лв, GENERAL 18LD 6.3кв номинал/2700лв или ако искаш да съответства на БМВ-то LCD-то и холовата гарнитура само Sanyo sap DS40T www.megaklima.eu/sanyo.html.Друго каквото и да сложиш не ВЪРВИ на БМВ
.
Ако това червеното правоъгълниче на скицата е вътр. тяло на климатика, а заобленото до прозорците е холовата гарнитура излиза че климатика ще ти обдухва точно по вътрешната стена и няма да е зле да помислиш за друго място за поставянето му.
Мен ако питаш, е с кожа на клиента.Първоначално публикувано от kokisawe
Само Уруро за БМВ-то не го слушай justify.