Страница 100 от 171 ПърваПърва ... 50909899100101102110150 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,486 до 1,500 от общо 2555

Daikin - мнения за моделите на тази марка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Daikin - мнения за моделите на тази марка

Защото там монтажа е по евтин със 20лв. После ако има проблем ще оплюеш машината а не себе си и спестените 20лв. да отидеш при неграмотници. Нали 20лв. са си 20 бири

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2009

20 бири са си цифра

4. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Не знаех,че там монтажа е по евтин с 20 лева.Просто ми хареса как работят момчетата.А бе и вие фирмите се плюете една друга,ама ае.заболя ме главата от много мнения.Един вика едно,втори друго..................Речено сторено,климите си работят и толкова.Оставете вече моя проблем.Край.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

То твойто че си е проблем си е проблем но аз искренно ти пожелавам да не го забележиш и да си работят така че да те задоволяват.

6. Тук е от
    Sep 2009

И аз съм вече горд собственик на FTXS35G! Много доволен от монтажа! 20 мин. вакумиране!
    Искам да попитам само дали има смисъл от тези джаджи за контакта, действащи като електромер??? Точно ли мерят? И ако са сполучливи от Конрад ли да си купя и какъв точно модел!???

7. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Честита ти придобивка! Дълго и безпроблемно да му се радваш!
    Джаджите от Конрад са с точността на обикновен железен електромер - 5% демек. Поне "евтините" такива.
    Ако искаш по-точни измервания, си приготви 100-тина лева за гъдела - да мериш и косинус фи

П.С. Чудя се, дали 20 минути вакуумиране не е малко престараване. Не че ще навреди по някакъв начин.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте,момчета,от днеска се регнах тука,защото обзавеждам един нов апартамент в центъра на Сандански и смятам да си взема добър климатик...Доста хора хвалят DAIKIN и затова влязох в този форум да видя какво ще кажете за марката...останах с много добро впечатление от Вашите мнения но все пак искам да питам някои неща за по сигурно...Та DAIKIN ли е възможно най-добрия избор(поне за обикновено жилище на "поносима" цена)?
    Дневната ми е 33 квадрата и съм сложил мека мебел от 5500,LED TV за 3200 и смятам,че климатика нетрябва да е на по-ниско качество...Въпроса ми е за тия 33 квадрата какви мощноости за охлаждане и отопления трябва да покрият норматива така да кажа...искам да кажа дали например 5/5.80 ще е достатъчно (имайте предвид колко топъл град е Сандански,както и че достигнахме до 41.2 градуса тва лято ) и разход от около 1.5 нормално ли е за такава мощност?
    Един приятел чул,че тука в някав магазин за климатици се продавало подобен за 2200лв.(с монтаж)Както гледам по интернет толкова ефтини рядко се виждат?
    Дайте препоръки за модел и такива глупости ,много ще съм Ви благодарен!

10. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Трябваше да напишеш и колата ти колко струва, за да преценим по-добре.
    FTXR/RXR 42 Ururu Sarara или FTXS/RXS 42G на Daikin, или AWYZ 14 LB Nocria на Fujitsu са твоите климатици

11. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Да FTXS42- ка или САРАРА 42-ка са твойте климатици..успех ..но трябваше и изолация и разположение и дограма да споменеш...

12. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от rkk
    Да FTXS42- ка или САРАРА 42-ка са твойте климатици..успех ..но трябваше и изолация и разположение и дограма да споменеш...
    Има 2 врати към тераси,5 прозореца в заоблено положение,7камерна(мисля ,че немска дограма),за изолацията незнам какво да кажа освен,че има изолация хаха,пред мястото за климатик (на вътрешното тяло) има 6 метрова стена(искам да кажа,че 6 метра пред климатика има само въздух )
    За горното мнение...колата е BMW Z4
    Междодругото много е хубав тоя САРАРА,но няма ли някой с подобни характеристики до 2500 лв. че тия пари не са в мазилката я хах
    [img width=150 height=150]http://prikachi.com/files/1096937n.jpg[/img] [img width=150 height=150]http://prikachi.com/files/1096938E.jpg[/img]

13. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Стига бе, на цената на един диван е...

14.  

15. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Стига бе, на цената на един диван е...
    дивана е с естествена кожа бе хах.
    Какво Ви е мнението за FTXS/RXS 42G,изглежда добре а?

16. Member
    Тук е от
    Feb 2009

На Z4-ката ще ти ходи този - http://v-clima.com/prod.php?id=toshi...er-daiseikai-5
    А Ururu - то има повече екстри от BMW-то ти.

17. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

При мен това лято удари 43.6 градуса на 23 юли.За хола ти ако 33 квадрата е чиста площ GENERAL НОКРИЯ 14- 6.0 кв номинал/2600лв, GENERAL 18LD 6.3кв номинал/2700лв или ако искаш да съответства на БМВ-то LCD-то и холовата гарнитура само Sanyo sap DS40T www.megaklima.eu/sanyo.html .Друго каквото и да сложиш не ВЪРВИ на БМВ .

Ако това червеното правоъгълниче на скицата е вътр. тяло на климатика, а заобленото до прозорците е холовата гарнитура излиза че климатика ще ти обдухва точно по вътрешната стена и няма да е зле да помислиш за друго място за поставянето му.

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от kokisawe
    Мен ако питаш, е с кожа на клиента.
    Само Уруро за БМВ-то не го слушай justify.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Daikin - мнения за моделите на тази марка II част
    От badr във форум Климатици Daikin
    Отговори: 1740
    Последно: 02-01-25, 17:39
  2. Отговори: 3
    Последно: 12-10-13, 23:00
  3. OSAKA -НИКОГА- моят опит с тази марка
    От nach във форум Климатици Osaka
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-11, 21:44
  4. Отговори: 64
    Последно: 20-07-09, 14:20
  5. Мнения за марка Bompani...
    От stsaki във форум Друга битова техника
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-08, 13:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе