Страница 25 от 171 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 2555

Daikin - мнения за моделите на тази марка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re: DAIKIN - мнения за климатиците от тази марка

Ами сложи си подов Даикин. Обърни внимание, че има таванноподови и само подови клиамтици. На теб ти трябва само подов. По-добри са. А иначе съм виждал и друг изпълнение. Обикновен високостенне климатик се поставя на ниска ни така се получава много собър ефект при отопление.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Според мен веригата "ЗОРА" развали имиджа/и не само това......../ на тази марка.Лично мнение!!!

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Според мен подовата машина е най добрата.На Daikin са перфектни.От ME и Sharp нямам впечатлeния.До един месец ще има и на Fujitsu.Daikin–а е перфектен,само трябва добре да се оразмери

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Julian разбира се само и чисто подов-инверторен модел. Смятам, че за това помещение от 35 кв.м. плюс отворена врата към съседен среден кухненски бокс вътрешен без прозорци 50-ца съответно 18-ка ще свърши работа. Моля, ако имаш мнение за сравнение м/у DAIKIN и MITSUBISHI за съпоставка на 18-ките им подово-инверторните модели ще ми е полезно мнението ти. Тази голяма разлика в цената какво означава? Аз съм ориентиран към DAIKIN!
    jori благодаря ти за инфото вече почвам да мисля за покупката.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Голямата разлика в цената означава само едно-различна ценова политика към тази машина.Отделно,че Дайкин продават много от тези машини и могат да си позволят по-ниска цена.На МЕ е безумна цената.НА ШАРП е много красива,но не съм виждал работеща,защото се продават при нас от тази година.

7. Тук е от
    Mar 2008

Чета всичко което пишете и си мисля тези хора явно са в час с климатиците,но уви май не е така.Уж всички се правите на компетентни и много знаещи а май не е така.Писах и помолих за някаква информация за този модел на Daikin ATXS25DAVMB и нищо никой нищо не написа,а уж знаете всичо.След като се правиш на компетентен по дадена тема трябва да знаеш всичко за нея а не само да правиш коментари от немай каде.Просто не сте за тук тава е.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

ATXS25 e със същите показатели като FTXS25C/миналогодишен модел/.Според мен това е нулева серия на новия завод в чехия.Дайкин пролетта ги пуснаха на разпродажба.За мене е много хубав климатик.Вече не ги предлагат.има само някакви бройки тук-там в б-я.
    А за това кой е компетентен и кой не-всеки е различно компетентен и никой не знае всичко.Затова е форума-за обмяна на мнения и повишаване на компетентността.
    Надявам се че съм бил полезен.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Чета всичко което пишете и си мисля тези хора явно са в час с климатиците,но уви май не е така.Уж всички се правите на компетентни и много знаещи а май не е така.Писах и помолих за някаква информация за този модел на Daikin ATXS25DAVMB и нищо никой нищо не написа,а уж знаете всичо.След като се правиш на компетентен по дадена тема трябва да знаеш всичко за нея а не само да правиш коментари от немай каде.Просто не сте за тук тава е.
    PS.При всички положения климатика е хубав на промоционални цени.Има си голямо външно тяло,обемен датчик,за разлика от FTX моделите.Изходната мощ на ATXS25 e колкото на FTX35GV.При голямо желание мога да ти изпратя ТТ данните от оригинален каталог на Даикин до 2 дни

11. Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от jori
    ATXS25 e със същите показатели като FTXS25C/миналогодишен модел/.Според мен това е нулева серия на новия завод в чехия.Дайкин пролетта ги пуснаха на разпродажба.За мене е много хубав климатик.Вече не ги предлагат.има само някакви бройки тук-там в б-я.
    А за това кой е компетентен и кой не-всеки е различно компетентен и никой не знае всичко.Затова е форума-за обмяна на мнения и повишаване на компетентността.
    Надявам се че съм бил полезен.
    Благодаря ти много за информацията.А ти сигурен ли си че отговаря на показателите на FTXS25C.Какво ще кажеш що за климатик е.Става ли.

12. Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от jori
    PS.При всички положения климатика е хубав на промоционални цени.Има си голямо външно тяло,обемен датчик,за разлика от FTX моделите.Изходната мощ на ATXS25 e колкото на FTX35GV.При голямо желание мога да ти изпратя ТТ данните от оригинален каталог на Даикин до 2 дни
    (

Много ще съм ти благодарен ако ми изпратиш данните.
    Предварително ти благодаря.

13. Member
    Тук е от
    Apr 2008

При роднина във Варна има от 6 години високостенен климатик, монтиран под прозорец. 12-ка ЛГ, art cool, плосък, квадратен. Отопляват се две стаи, коридор, общо 42 кв. м. Без изолации, обикновени прозорци. И това е най-топлият апартамент, който съм виждал. Явно се дължи на факта, че е монтиран ниско. Според мен с подов Дайкин човек може да изживее мечтите си за уют през зимата и едва ли има място за някакво притеснение.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Много ще съм ти благодарен ако ми изпратиш данните.
    Предварително ти благодаря.
    Ето го:http://v-clima.com/download_catalog.php

16. Тук е от
    Aug 2008

здравеите не разбирам нищо от климатици,попитах в няколко магазина,но ми казват различно. Ще има ли достатачна мощност за отопление и охлаждане Daikin FTXS35G като стаята в която ще се използва е 27м2 и 65м3 има добра изолация и дограма. Благодария ви

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

здравеите не разбирам нищо от климатици,попитах в няколко магазина,но ми казват различно. Ще има ли достатачна мощност за отопление и охлаждане Daikin FTXS35G като стаята в която ще се използва е 27м2 и 65м3 има добра изолация и дограма. Благодария ви
    ще има.

18. Тук е от
    Jun 2008

модела 90 % не е правен в чехия. но все пак си оставям 10 %. има запитване до централата в австрия но човека който отговаря за нашата фирма е в чехия така че ще се забави с отговора. ATXS25DAVMB. не е представен в никакъв каталог за европа.. но на изложението в турция фигурираше в каталога за турция и за тази част на света. така че въоръжи се с малко търпение.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 171 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Daikin - мнения за моделите на тази марка II част
    От badr във форум Климатици Daikin
    Отговори: 1781
    Последно: Вчера, 17:33
  2. Отговори: 3
    Последно: 12-10-13, 23:00
  3. OSAKA -НИКОГА- моят опит с тази марка
    От nach във форум Климатици Osaka
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-11, 21:44
  4. Отговори: 64
    Последно: 20-07-09, 14:20
  5. Мнения за марка Bompani...
    От stsaki във форум Друга битова техника
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-08, 13:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе