Страница 28 от 171 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 2555

Daikin - мнения за моделите на тази марка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re: DAIKIN - мнения за климатиците от тази марка

2.  

3. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

От сайта на Daikin.

4. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Митак погледни каталога за Европа на Дайкин ,там пише как се превежда .. все пак модела го има и на 220 волта

5. Member
    Тук е от
    Jan 2008

6. Тук е от
    Aug 2008

Бихте ли ме посъветвали кой от двата климатика да избера- Мицубиши MSZ-FD25VA или DAIKIN FTXR28EV1B.
    Стаята която ще топлим е на първи етаж, всички стени са вътрешни само един прозорец с дограма, но нама външна изолация, подът ни също се топли защото под нас има магазин за дрехи, изложението е южно, но никога пече слънце към прозореца ни само около два часа дневно.
    Също ако може някой да ми обясни предимствата и недостатъците на всеки от тях, защото в магазините не са обективни. В ММС ни обясняваха колко голямо предимство е да има функцията за вкарване на пресен въздух, а в МЕ ни казаха, че могат да ни обясняват доста дълго време, защо не е желателно климатика да има такава функция.
    БЛАГОДАРЯ предварително.

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Mmitaka на японски са две думи и те звучат като "уру" и "сара" и са изписани с чисто японски йероглифи наречени хирагана (която е едната от двете сричкови азбуки, с нейните знаци се изписват думи най-вече глаголи) и значението им е "овлажняване" и "изсушаване" и нямат никакво друго значение по начина по които са изписани. Не знам които ти прави превода от японски но освен речник съм се допитал специално заради теб и до жива японка.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Бихте ли ме посъветвали кой от двата климатика да избера- Мицубиши MSZ-FD25VA или DAIKIN FTXR28EV1B.
    Стаята която ще топлим е на първи етаж, всички стени са вътрешни само един прозорец с дограма, но нама външна изолация, подът ни също се топли защото под нас има магазин за дрехи, изложението е южно, но никога пече слънце към прозореца ни само около два часа дневно.
    Също ако може някой да ми обясни предимствата и недостатъците на всеки от тях, защото в магазините не са обективни. В ММС ни обясняваха колко голямо предимство е да има функцията за вкарване на пресен въздух, а в МЕ ни казаха, че могат да ни обясняват доста дълго време, защо не е желателно климатика да има такава функция.
    БЛАГОДАРЯ предварително.
    И двете машини са много добри и двете фирми,ъдето си ходил са прави донякъде.Свежият въздух е хубаво нещо,никой не може да го отрече,но винаги когато има вкарване на свеж въздух има загуба на мощност за затопляне/охлаждане/на пресния въздух.В случая с FTXR/Ururu Sarara/пресния въздух е до 32м3/час,което отнесено към въздуха,който върти вътрешния вентилатор-от 360-720м3 е много малка част и мисля че е много добра екстра.FD на МЕ е много добра машина,но мисля че Уруру сарара е с едни гърди напред в технологично отношение,но също и ценово.

10. Тук е от
    Sep 2008

Здравейте,
    търся информация за DAIKIN F 28 ATES-W и нещо не успявам.Моля за помощ.Японски -100 V.
    А и какво азначават буквите на модела.
    Предварително благодаря!

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Здравейте,
    търся информация за DAIKIN F 28 ATES-W и нещо не успявам.Моля за помощ.Японски -100 V.
    А и какво азначават буквите на модела.
    Предварително благодаря
    Попитай и в темата за 100-те волта

12. Member
    Тук е от
    Jan 2008

13. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от Mmitaka
    ПЪЛЕН ИНВЕРТОР фреон 22 99 годин амодел твоя мисля е пройзведен 00
    отдаватопло - 3.2
    максимално 4.0
    студено 2.8
    коп - 3.85
    консумира 1230 вата пуск
    750 -инверторна консумация
    имаш зеолитни филтри но не е гаранция да ли ти стоят сега
    оригинален японец е на 100 волта
    агрегатът ти тежи 32 кг
    в сърцето имаш по кантар 900 грама фреон
    искаш ли превод на дистанционото
    Благодаря за информацията.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2008

моля да дадете мнение за климатик модел ДАЙКИН - FTX 25 G\ RX 25 G смятам да отоплявам помещение 14 кв. м.

16. py4
    py4 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

купи си такъв, но за японския пазар, COP-а е доста по голям, т.е. доста по икономичен.

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Няма да имаш никакви проблеми с този климатик. Този климатик се продава в Зора много евтино, но пък кой знае коя фирми ще ти го монтира ако го купиш от там. Ето http://zora.bg/main.php?p=products&s...d=8793&hotels=
    Ако искаш да видиш действителните характеристики виж страницата на Даикин. Това е най-ниския клас на Даикин. Това разбира се не шречи да те топли безпроблемно при много ниски температури.

18. Тук е от
    Sep 2008

бихте ли ми обяснили каква е разликата между модела дайкин FTX 25 G\ RX 25 G и другия модел дайкин FTX 25 G V1B \ RX 25 G V1B тъй като разликата в цената е около 100 лв. но ги гледах в различни магазини и консултантите не можаха да ми кажат какви са разликите тъй като никой от тях не беше чувал съответно за другата марка

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 171 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Daikin - мнения за моделите на тази марка II част
    От badr във форум Климатици Daikin
    Отговори: 1782
    Последно: Днес, 10:31
  2. Отговори: 3
    Последно: 12-10-13, 23:00
  3. OSAKA -НИКОГА- моят опит с тази марка
    От nach във форум Климатици Osaka
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-11, 21:44
  4. Отговори: 64
    Последно: 20-07-09, 14:20
  5. Мнения за марка Bompani...
    От stsaki във форум Друга битова техника
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-08, 13:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе