Страница 11 от 20 ПърваПърва ... 910111213 ... ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 290

Размисли и страсти с hP_Pavilion

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Re: Размисли и страсти с hP_Pavilion

Нали говорим за последния потребител, който иска да открие разликата в магазин? Няма как да включи климатика, изложен на витрината, за да разбере как работят жалузите. Нещо не сме се доразбрали и много се пообъркахме. За което моля за извинение. Хубаво гледа nako-bako, че като му го монтират, вече ще е късно.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от nako-bako
    Приятели, мисля, че открих един невероятен израз на наглостта! В един магазин в моя град се продава Дайкин FTXS35 D като го представят за FTXS-G. Написали са с огромни букви наименованието на модела и като ги питаш за G-серията, гордо и убедително ти го показват с думите: "това е най доброто на Дайкин". Убеден съм, че много хора са прецакали. За малко и аз да се хвана. Добре, че съм недоверчив. Разгледах мног снимки в нета и забелязах, че има някои разлики в дизайна на двата модела, макар, че доста си приличат. Най-много се набива на око извитата, дъговидна линия над надписите при G-версията, докато при D предният панел е равен. Ще им дам малко време докато, видя вашите коментари и съвети как да ги накажа и после ще им таковам таковата. Най-вероятно ги посетя с журналисти. Как мислите?
    Ами такива не трявба да продават и гайки. вземай телевизията и ги почвай и аз съм набелязъл подобни мошенници но нямам време особено лъжат при Фуджицуто кои са с хубави компресори старите и кои с новите калпавите.
    Има и такива които ти подават брошура на старите модели от 2007 които се продаваха в БГ и някъде в крайчеца написали само новите букви на новия модел и ти си гледаш параметрите и се кефиш, обаче аха да го вземеш и ги питаш абе нали гледахме еди кой си модел , а те ми казват ами тези са новите бе те са по добри щото са нови и са усъвършенствани - толкова са готини че чак са по калпави от старите с доста.

Най-добре е да си направиш предварителен договор за покупко-продажба и където се прилага пълна техническа спецификация на продукта после като го купиш и не отговаря на това което пише направо загиват. От кой град ще го купуваш

Верно май се оплетохме saissais

4. jdg
    jdg е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от hP_Pavilion
    Мно-о-о-о-о-о-о-го готини фактури!!! javascript:void(0);

5. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Ама тези фактури оригинални ли са? По-добре ги махнете, че всички ще започнат да си купуват Дайкини.

6. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

добре де на тоя Дайкин не му ли пише модела на етикетчето ,как така ще го продават за друг модел ...

7. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от jdg
    Мно-о-о-о-о-о-о-го готини фактури!!! javascript:void(0);

saissais

--------------------------------------------------------------------------------
    Ама тези фактури оригинални ли са? По-добре ги махнете, че всички ще започнат да си купуват Дайкини.
    опаааа
    съжалявам за фактурите качил съм неправилни неща
    БЛАГОДАРЯ

8.  

9. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

С цел темата "DAIKIN - мнения за климатиците от тази марка" да не се пълни с общи приказки и превръща в чат се създава тази тема. Някои от постовете в тази тема ще бъдат върнати в оригиналната.

Докато има нужда от нея няма да бъде изтривана, а може и въобще да не бъде, зависи дали участниците в този раздел имат нужда от нея и я ползват.

10. Member
    Тук е от
    Aug 2008

хе хе вече си имаме Милен Цветков и Юлиян Вучков на форума....в лицето на Павилиона.....е ето идвааааааааааааааааа "Часове размисли" с ХП Павилион...да ни е чвстито......

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

МОДЕРАТОРА МАЙ НЕ Е СПАЛ ЦЯЛА НОЩ
    А ти с гордост се грижиш да не спи и следващата. Докога последователни постове?
    За триене.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Като видях името на тази тема щях да падна от стола

13. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Valen1, наистина малко се уляха нещата, но си махнал от оригиналната тема и неща, които са си съвсев за там. Имам предвид някои зададени въпроси, полезни съобщения... Не искам да ти се бъркам, но трябваше да ги отсееш.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от enkov
    Не ми е Дайкин климатика, но миналата зима старото ми LG без тампони тракаше като трактор - влизаше вода и замръзваха болтовете и мястото на контакт на климатика със стойката се обледеняваше и едни малки тампони оправиха нещата от раз!
    е как така ще ти дрънчи като замръзнат болтовете ? странна работа

16. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от valen1
    С цел темата "DAIKIN - мнения за климатиците от тази марка" да не се пълни с общи приказки и превръща в чат се създава тази тема. Някои от постовете в тази тема ще бъдат върнати в оригиналната.

Докато има нужда от нея няма да бъде изтривана, а може и въобще да не бъде, зависи дали участниците в този раздел имат нужда от нея и я ползват.

Благодаря много за заглавието на темата имам да черпя )))

ама като гледам колко неща са фръкнали май голямо връщане ще падне. Разбира се разводниха се нещата но нали е форум все пак,
    и то как да бъде инъче
    не се знае кой кое и зад кой се криеи колко скрити търговци има те вдсички де коит осе опитват да манипулират форума !!! :
    Поздравления .

nako-bako
    филмчето за падането на моста е супер !!!!

17. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Бургас

Продава ли се само външно тяло за DAIKIN FTYN 50 FV1B-въпрос към знаещите.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2008

е как така ще ти дрънчи като замръзнат болтовете ? странна работа
    Ами супер странно, ломотеше като трактор и като хванех с пръст болтовете под климатика (към стойката) млъкваше! Изглежда леда беше направил луфтове или не знам кво и тракаше! С малки тампони 7-8 мм гума се оправи положението! Говоря за зимата на 2007-2008 с големите мъгли и -10 градуса. Затягането на болтовете помагаше за 1 ден и пак почваше!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 20 ПърваПърва ... 910111213 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Размисли и страсти
    От nmdimitrov във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 04-01-15, 23:09
  2. Размисли за субтитри и звук
    От abv във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 9
    Последно: 08-05-12, 16:54
  3. Наблюдение и размисли относно хладилници
    От compressor във форум Бяла техника
    Отговори: 3
    Последно: 29-01-07, 15:20
  4. Малко страсти - о/с Р4@5.2 vs. FX55 :)
    От FearMe във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 11
    Последно: 07-08-06, 10:29
  5. Бай Стамат или малко размисли...
    От DarkRose във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 16
    Последно: 02-12-05, 22:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе