Пак ви моля, кажете ми има ли разлика между вътрешните тела на FTXS-G и FTXS-D. Аз мога само да сравнявам снимките им в сайтовете, но там не се вижда много добре.
Пак ви моля, кажете ми има ли разлика между вътрешните тела на FTXS-G и FTXS-D. Аз мога само да сравнявам снимките им в сайтовете, но там не се вижда много добре.
nako-bako, само мога да кажа, че на моя отдясно е написано FTXS35D. Предполагам, че на другия ще пише буквата G. Ако все пак твоят човек не им е сменил лепенките. Иначе по-компетентни да дадат акъл как да ги различиш по-сигурно.
Тези от Тери са страхотни на монтажите! Ще си оправят монтажа още по-добре.Първоначално публикувано от jori
Както беше писал zla-gad, зимата настава оживление на тема климатици. Или с други думи пилците при климатиците се броят през зимата.
Контролът на Дайкин за климатици за Европа си е на ниво. Просто такива са европейските норми, тоест допуска се това качество за приемливо: нали все пак топлят и вибрират по-малко от осака и самсунг? Просто в Япония имат други разбирания хората. Не можем да ги виним, че не са като нас.
Е, нали има технически данни за нивото на шум на външното тяло?! Те би трябвало да се спазват!Първоначално публикувано от saissais
saissais -Аз мога да ти гарантирам че нещо си се объркал...ТЕРИ не са ти направили ТОЗИ монтаж...откъде знам ли...?пиши ми на лична и ще ти обясня как разбрах.
Мисля че знам кой е монтирал климатиците ти...МОНТАЖА Е УЖАСЕН...имаш лош късмет иначе машините са много стабилни,дано да са ги вакуумирали поне...
Ей болен мозък - както казваш ТИ , а кажи на колко продаваш ти да ти кажа колко надценка си сложил и после продължаваме кой е мошеник и кой измамник за сега си ТИ !!!! и ще коментираме цените !Първоначално публикувано от jori
Тука стана като в латино сериал.Първоначално публикувано от rkk
Много оффтопик се получи...Може да отворите нова тема "Цени на вносители и надценки на търговци"
Модераторе....атака!
пускат с дефектирали компресори защото някой добър човек българин ги е купил бракувани и в България ги продава за чисто нови !!!!както се прави в момента с колите KIA - внасят се бракувани и се продават като чисто нови без никой да подозира и това е в Пловдив !!! пак умен и добър Българин го е измислил. Карат ги с кораби до БГПървоначално публикувано от saissais
ЕЙ zaqza
ти да не работиш вече за магаренцето какво против имаш да се обяви къде човек може да купи на нормална цена без огромна надценка !!!
ше ти дам една атака![]()
ако си беше купил климатика с 400 лева по евтино нямаше ли да ти е по лесно да си купиш два ???
затова ще караш на Мидея ! и ще пълниш гушите на тарикатите. пък после си мери киловагиге и ги пресмятай до ват !Е на това му се казва български номера. Хем реве ама не знае за какво
термометъра как е мери ли точно ?
ЗА СЕГА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ - на вносител http://pics.data.bg/catego/%d0%be%d0...3290/ceni_2009Първоначално публикувано от jori
сега си отрежи ушите да не ти ги режа Аз !!! МАГАРЕ и внимавай кави ги дрънкаш не обиждай !!!! покажи че си културен. И забележи че става въпрос за японски модели - вътрешно и външно тяло разбира се на 220 V ! Представи за колко ги вземат пък те и колко струват пък чешките и белгийските ?
и от тук почват надценките на всички които не са вносители и отделно монтажа - гаранцията също е към вносителя, а не към продавача щото и с това се спекулира !
Само, че като не си културен и доказваш че си и невъзпитан няма да ти кажа кой- ги продава на тези цени - просто поработи и ги открий щото май си мързелив бая.
Pavilion, от FTXS-D серията има ли 42- ка?
Може и някой друг да отговори де...
благодаря за снимките zagza
не съм запознат с тази FTXS-D коя е , дай някои линк.Първоначално публикувано от nako-bako
hP_Pavilion,какви са тези цени 2009 на модели 2007 г.
Няма 42 от тази серияПървоначално публикувано от nako-bako
OOF-TOPIC
hP_Pavilion не карам на мидея , имам Дайкин , и ще поръчвам втори - 35-ца за другата стая...
Чешки е но съм доволен...от цената също, топло и уютно ми е тази зима...и сметката за ток бива..
Колко струва при вносителя не ме интересува - аз го намерих най-евтино при фирма Х.
Пазарна икономика.....
В близките няколко години процентът на хората с климатик ще се увеличи,ще дойде момента в който пазарът ще се пренасити от предлагане, и цените ще паднат до реална надценка.
Що се отнася до термометъра - НЕ не работи,направих рекламация и ми го замениха с друг по добър + доплащане.
Администратор и модератор съм в няколко форума и един Торент тракер.Вярно е че всеки има право на мнение,но агресивният тон на изказване не ги толерирам.
OOF-TOPIC