Страница 12 от 20 ПърваПърва ... 21011121314 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 290

Размисли и страсти с hP_Pavilion

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2008

Re: Размисли и страсти с hP_Pavilion

Цитат Първоначално публикувано от stoyan1960
    Продава ли се само външно тяло за DAIKIN FTYN 50 FV1B-въпрос към знаещите.
    продават се отделно вътрешни и отделно външни тела точно за този модел също би трябвало да се продава - търси от вносител !

2.  

3. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от enkov
    Ами супер странно, ломотеше като трактор и като хванех с пръст болтовете под климатика (към стойката) млъкваше! Изглежда леда беше направил луфтове или не знам кво и тракаше! С малки тампони 7-8 мм гума се оправи положението! Говоря за зимата на 2007-2008 с големите мъгли и -10 градуса. Затягането на болтовете помагаше за 1 ден и пак почваше!
    странно, явно болтовете са кофти и най вероятно не са били с контрагайка -че той до пролетта ще хвръкне от стойките ))

иначе водата има свойството да си увеличава обема като замръзва.

4. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

hP Pavilion, малко бях болен, но с удоволствие продължавам.. Не само като замръзва, мисля и като се изпарява пак.. А кокво ще кажеш за тройната точка? А при вибрациите: ако имаме "абсолютна" твърда връзка, тя(вибрацията) ще се "предаде" на "твърдата" стена и тогава при дадена честота - брум. Който бихме могли да избегнем с Тампони. Един пример: В казармата съм цепил дърва(много). Все се чупиха саповете(дръжките на брадвите), единия старшина направи "вечните" брадви, вместо дървен сап, им завари тръби(само трябваше да се острят брадвите, никакво чупене вече). Да ти казвам ли резултата? Повече от пет минути, никой не можеше да цепи дърва! Ръцете ти и не само те, ставаха на парцал. Обяснението от теб.
    И престани да пишеш сам на себе си! Смешно е! Хората четат, даже и да не ти отговарят.. Изчакай ни, не всички сме толкова ерудирани като теб, трябва ни малко време..

5. Member
    Тук е от
    May 2003

На практика във външното тяло каквото вибрира му е сложено тампони още в завода. Но в някой случаи поради предаващи се големи вибрации към корпуса от там на стойките и по стената вследствие на амортизация и т.н., върши работа слагането на подходящи тампони между крачетата на корпуса и стойката, какво толкова се умува?!? Ако вибрациите са толкова големи че има опасност от напукване на стените на къщата - струва ми се работата вече е съвсем друга ... за ремонт плаче машината, не да и се мислят въздушни възглавници ?

6. Тук е от
    Dec 2008

Продава ли се само външно тяло за DAIKIN FTYN 50 FV1B-въпрос към знаещите.
    Да продава се RYN 50ERYN 50E
    херметичен SWING компресор
    тегло 48 кг.
    цена без ДДС 975 лева.

valen1: Напиши и от къде да си го купи.

АМИ КАТО МОДЕРАТОРА МИ ТРИЕ 10 пъти този пост да му напише той!!!

БЯХ НАПИСАЛ ОТ КЪДЕ ДА СИ ГО ВЗЕМЕ ОТ АТАРО, MMC или ТЕРИ

7. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Бургас

Благодаря за отговора.Имам познат на когото са му откраднали външното на другия ден след монтажа и ме помоли да попитам.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2008

Благодаря за отговора.Имам познат на когото са му откраднали външното на другия ден след монтажа и ме помоли да попитам.
    странно е да изчезне точно след монтажа - да не са тези коиТо са го монтирали ????
    АКО ПИТАШ ДАЛИ ЩЕ МУ НАМЕРЯТ ПАЗАР ОПРЕДЕЛЕНО ДА

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Доста зор ще е да му намерят пазар-ще проработи само със оригиналното вътр.тяло.Освен ако не е по заявка де.Или да покриват нек'ви липси в склада си?

11. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

"Гледам, и не вярвам на ушите си!" hP Pavilion, сигурно има защо да ги трие. От дясно, горе, в твоя пост, има "редактирай" и "цитат", използвай ги.. Не пиши като шизофреник...

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Може да се ползва за части

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Да,но ще станат само за същия климатик.А колко такива развалени има? Аз работя в София и с Тери и с Атаро. На Тери сервизния техник ми е бивш колега и градски.Досега развален от този модел няма.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от Очо
    "Гледам, и не вярвам на ушите си!" hP Pavilion, сигурно има защо да ги трие. От дясно, горе, в твоя пост, има "редактирай" и "цитат", използвай ги.. Не пиши като шизофреник...
    е пак се изказваш неподготвен !!! поспри се малко

А за външното тяло му е много лесна употребата някой ще си купи само вътрешно тяло и така климатика ще му излезе само 335 лева без ДДС - толкова струва вътрешно тяло!

16. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Съгласен. Гледам, редактирал си по предния си пост.. Не вярвам да ти се е обидил човека, но все пак..

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

saissais,моя също го сложих ноември 2007-ма,може да са от една партида - хеликоптери,но при мен,както съм ти казвал бръмчи само като размразява.Честно казано най-хубавото нещо му е 6те години гаранция иначе не го виждам различен от покойното Хитачи RAS-35YH4 - то не бръмчеше,но вътре пукаше малко повече.Сега мисля за климатик за спалнята,но ще е 3та марка(да видим Митсу как са).За топленето - топли.
    PS - пуснах го на POWER и след 3 мин. компресора се чу вътре.Монтиран е на тухлена стена(не би трябвало да има арматура) в/у изолацията - дали може от това да се предава вибрация?

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Понякога изолацията действа като резонатор,усилва звука или пък го предава навътре. Дали когато го чуваш вътре,отвън се чува същото?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 20 ПърваПърва ... 21011121314 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Размисли и страсти
    От nmdimitrov във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 05-01-15, 00:09
  2. Размисли за субтитри и звук
    От abv във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 9
    Последно: 08-05-12, 17:54
  3. Наблюдение и размисли относно хладилници
    От compressor във форум Бяла техника
    Отговори: 3
    Последно: 29-01-07, 16:20
  4. Малко страсти - о/с Р4@5.2 vs. FX55 :)
    От FearMe във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 11
    Последно: 07-08-06, 11:29
  5. Бай Стамат или малко размисли...
    От DarkRose във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 16
    Последно: 02-12-05, 23:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе