предния ( вече ) уруру сарара кръстника го има .. мен не ме впечатлява .. тих ,приятна машина ама 28цата се развърта до мизерните 5кВ и е 3к лв и нагоре .. определено не си заслужаваше виж новите модели ми хващат окото особено 25цата
предния ( вече ) уруру сарара кръстника го има .. мен не ме впечатлява .. тих ,приятна машина ама 28цата се развърта до мизерните 5кВ и е 3к лв и нагоре .. определено не си заслужаваше виж новите модели ми хващат окото особено 25цата
Голяма полемика настана!Излиза, че е по-лесно човек да си избере кола от колкото климатик!?Помещението, хол и кухня, около 38 кв.м., Хайсенса го топлеше(охлаждаше) без проблем 10 години, а не е като да нямаше студ през тези години.Не вярвам, по-голямата машина, модел 2012 г. енергиен клас А, да не може да се справи със същото. Надявам се, да е поне на същата цена като разход за електричество! Имам известни впечатления от FTX50GV/RX50GV,брат ми втора година топли същите помещения, но на горния етаж и твърди, че е доволен. За сметките не мога да кажа нищо, но за топлене/охлаждане, климатикът се справя.Воден от тези си мисли, а и благодарение на някои от вашите мнения, току що поръчах и утре ще ми монтират FTXN50-ката.Понеже няма много споделени впечатления за този модел, периодично, ще драскам по някое мнение.Благодаря на всички, които се включиха!
Този пост е редактиран от emil5koff; 26-11-13 в 22:31.
а зимата тихо нашепваше НОООООКРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ или К2УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
Честно казано си избрал по лошия модел смени го със този като на брат ти. Има много голяма разлика между. FTX и FTXN то и Александър го каза по рано.
е щом избора е само между тези двата няма как нокрия или втора употреба. няма как за съжаление. нищо.
но споко и аз така бях : дайкин. 2 години. сега нокрия и ндр. догодина ндр и ндр
ЕМИЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ разликата,която ще дадеш като пари за нокрия или по-малко за К2У,ще ти се върне с малко ток,екстри и комфорт.имал съм такъв FTX50GV.замисли се защо го продадох гаранционен за 1200лв. и си купих К2У
прави дефрост на всеки час
Nocria и Daiseikai 6 къде ги забрави?
наистина е много КЛОШАРСКО да даваме пари,колкото за нов климатик.....................значи сме КЛОШАРИ-БАРОВЦИ.
ако решиш да дадеш добър съвет на хората е занимаване с глупости-то си напълно прав.пък и е по-добре да споделяш опит,отколкото нищо,а по въпроса за вътрешния оргазъм го получавам по друг начин,различен от писане във форума.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 27-11-13 в 18:37.