Дунда,искаш да кажеш , че няма да може да ми охлади стаята ли ? Иван, значи няма как ?
Дунда,искаш да кажеш , че няма да може да ми охлади стаята ли ? Иван, значи няма как ?
Не,само казвам че потребителя си плаща за дизайн и име-нищо повече.
Добре кажете аналог на FTXG25LW / RXG25L тогава
Изясни си първо какво искаш красота или уред,който ще ти върши работа.
Икономия, тишина,екстрим,чист въздух, дизайн, уй фи .Предимно лятото ще го използвам(с парно съм). Кажете също категорично ли емура трябва да е само на външна стена ? Освен да дупча през комшиите
- - - - - - - - - -
Да добавя не на последно вътрешно удовлетворение както ако имам ЕМУРА![]()
Това за чистия въздух ще ти струва още към 1800лв.
https://www.youtube.com/watch?v=KO-7FzPUVW8 какво ще кажете за това видео явно не само на външна стена става ,Иван ?
Както написах, няма заложени прорези на панела за страничен монтаж, но всеки един българин с ножовка за 40 ст. може да промени коренно ситуацията. И на мен ми се иска да има начин, ама пред клиента, да започна да дялкам машина за 3000 лв, е малко кофти.
В твоя случай, само за охлаждане има страхотен набор от машини, в ценовия диапазон на Емурата.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Пиши на български език!
- - - - - - - - - -
Мислех си, че ще намеря помощ,но уви. Явно е пълно само с гладни майстори
Този пост е редактиран от Aleksandars; 06-08-16 в 14:30.
Поръчах си Daikin FTXM25M цена с монтажа 1762 лева имам и 3% отстъпка която ще използвам , цената е с поне 200 лева по-евтина от повечето места гаранцията е 3 години.
Πopъчax cи Dаіkіn FТХМ35М цeнa c мoнтaжa 1990 лeвa, цeнaтa e c пoнe 200 лeвa пo-eвтинa oт пoвeчeтo мecтa гapaнциятa e 3 гoдини.
Е и?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Оплаква се, че се е набутал за някакви 200 лева.
Тук обсъждаме климатици Daikin, а по горните 2 коментара са безсмислени и ненужни можете да си ги изтриете като се правите на умници.
brave, коментара ми беше породен от факта, че пускате еднакви постове в две теми. Не е нужно.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk