По-добре потърси техници. Опасно е да висиш от високо, ако нямаш тренинг и предпазни средства.
Вече е сложен ..... изглежда супер солиден
Никъде не видях да е правен в Чехия
Те такива неща не се афишират .. по добре да не пише ,от колкото тука да се налага да се подменят лепенките с Made in Japan както при един друг вносител на друга марка
Виж бар кода.
http://www.izmamno.com/bar-code
859 Чехия
49Х Япония
Този пост е редактиран от Kasap; 27-12-17 в 22:14.
Честито за климатика, със здраве да го ползвате дълги години. Очакваме да дадеш снимки и данни от работата на машината.
Двойно-роторният суинг компресор на Дайкин го хвалят, че бил много ефективен.
https://www.youtube.com/watch?v=wF9NMDqw8QQ
Мерси на всички.
Като първи впечатления :
Плюсове
Духа много топла струя
Супер тих е вътре
външното не можеш да разбереш изобщо дали работи
Овлажневането работи много добре ( за 1-2 часа от 30% вдигна на 50% който бях задал)
Външното е огромно
Като качество на материали и сглобка май само Нокрията е горе долу като Уруру
Няма Дайсекай няма FH направен е много добре
Минуси
когато работи овлажняването си бучи и аз няма да мога да спя на тоя шум
ДУ е огромно
Вътрешното е много голямо според мойте рабирания ( може и да не е минус за някой)
п.п.
Моя приятел се изрази така
И S -class е голяма ама всички я искат
На етикета на вътрешното пише, че е правен в Япония не знам, какво гадаете?
Поздравления със здраве да си го ползваш Рафалиев.
Чесно казано и на двете тела пише че са правени в Япония .
Колко е вярно не знам.
Kokovox.
Би ли споделил в спалнята как го ползваш климатика.Какви настройки си направил.
Не ми се четат 50 страници с екстри и указания.
Мерси
Този пост е редактиран от avenger; 31-12-17 в 22:13.
Ами на твоето безпочвено спекулативно тролене ли да вярвам[emoji23][emoji23][emoji23]?
Имам 50-ка от две години и половина. Спира се само за по един месец в годината. Бях пускал навляжняването, но не виждах ефект от него. Но вашите коментари ме накараха да се зачудя и да тествам. Прочетеното от /?/ книжки насам и натам и до какви заключения стигам сам (ако някой мисли, че не е така да сподели, защото това са мои разбирания) low-държи по-ниска влага в помещението, std -стандартна , hi-висока. Дотук добре , тоя режим с човечето от упътването го разбирам, че трябва да поддържа дори по-висока влага и от hi. А този режим cont би трябвало да не спира да навлажнява. Забелязах, че когато климатика си направи зададената температура, вкарването на въздух отвън драстично намаля, даже понякога спира. Затова снощи преди да си легна дадох климатика на 28 за да не спира да топли и го оставих на режим cont. Сутрента като станах влагата беше 60 и два три процента и всички прозорци бяха запотени което не се случва освен ако не суша дрехи в стаята. Лично аз така се убеждавам, че климатика си навлажнява. От вчера насам ми е на std и държи от 45-50 процента влага. Обаче признавам, че е много дразнещ тоя шум от вкарване на въздух отвън, ако е в стаята за спане не може да се спи. Това е от мен
Изпратено от моят Redmi Note 2 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от avenger; 31-12-17 в 22:15.
Някой може ли да ми каже как се от къде се казва колко е дълга тръбата за аспирацията.
Знам , че трябва това да му се каже ( надявам се шума да намалее при работеща)
Също така сега прочетох , че трябва да му се каже как е монтиран и в каква стая е .
Това от къде се прави