Абе виждали се те - 20... Има да бягат по бради....ТУКА разглеждам един архив на температурите аз 3 дни - 20 никъде не намирам... Че за 2012 и на Мусала е нямало 3 дии -20 градуса...Ваще климатици как са работили на - 20 2-3 дена не зная...
Абе виждали се те - 20... Има да бягат по бради....ТУКА разглеждам един архив на температурите аз 3 дни - 20 никъде не намирам... Че за 2012 и на Мусала е нямало 3 дии -20 градуса...Ваще климатици как са работили на - 20 2-3 дена не зная...
Този пост е редактиран от microclim@; 10-02-18 в 23:59.
Има, има ама средната температура идва - 12,-13,-15 градуса, да кажем стигне -20 за 2 часа на денонощие и го изкарват -20градуса 10 дена.
Ето ги двата модела на 25тици кой е по добър УРУРУ? Най вероятно "новия" ще дойде след някоя друга година европейски вариянт така си мисля аз !
Изпратено от моят Redmi Note 2 с помощта на Tapatalk
Лично аз като гледам новия на -25 отдава даже повече отколкото европейския на -15
Г-н Колев, ще Ви дам един съвет. Забравете този сайт... Информацията в него е толкова достоверна, колкото информация от вестник "Шок".
Този пост е редактиран от Aleksandars; 12-02-18 в 20:04.
А къде да гледам и къде да си правя сравненията относно климатиците? Изкушава ме новия модел не само, че е нов, но и всичко в него е икономия - 5-те плюса на А-то .... Разпръскването на въздуха го дават доста по-добро. Както съм казвал, живея в къща, която топля с 50-ка FTXZ европейски. Буквално го тормозя, защото го дават за 50 квадрата, аз съм отворил всички врати и без една и на отворените врати мерих с рулетка и смятах, 72кв. Миналата зима когато беше много студено тук на -17 под 23 градуса не е паднало. Вярно, че съм доволен от сегашния ми, но сега има нов модел, който звучи по-изкушаващо и защо да не бъда още по-доволен, ако всичко написано е вярно. Много съм против трафове лично аз, мразя ги, ненавиждам ги.... Но пък в крайна сметка по написаното не знам какво да си мисля.
Този пост е редактиран от avenger; 11-02-18 в 09:37.
Тя мощността му по малка пък на - 25 по голяма...
Явно компресора е различен и със по малко обороти, с по малко енергия помпи повече. Все пак нали и затова мислят нови компресори и нови фреони.
Това което дават на европейския при -15 е по номинал
При Японския го дават по максимал .
На мен поне така ми обясниха.
Максимала при -15 на европейския бил около 45% от максимала .
Аз лично бих взел стария модел .
Тук спецовете казват че с всеки нов модел стават по-зле климите .
Аз не го твърдя .
Здравейте. Имате ли идея дали мога да си настроя WIFI модулите на всички климатици да бъдат в група когато съм в режим "out of home" или трябва да влизам по отделно на всеки с различно потребителско име ?
Честно да Ви кажа аз съм най-доволен от подовите Daikin - като комфорт и разпределение на топлината. За мен няма значение дали един климатик ще изгори 10-20 лева повече на месец важното е комфорта.
От настройките.
Изпратено от моят Galaxy S6 с помощта на Tapatalk
Това ми е ясно за групата аз съм си направил, но работи само като съм вързан към домашния WIFI. Въпроса е като не съм в къщи да кажем и искам да ги пусна всички заедно влизам в режим login out of home и там иска потребителско име и парола които са задават на всеки климатик по отделно. Дали има начин в този режим да се направят като група ?
23 беше миналата зима на -17 . Сега е 25 говоря за стаята където е климатика. В другите стаи разбира се, че няма как да стане тая температура(то просто няма как да завърти въздуха) там играе повечко да речем от към 18 до 22 според колко е студено навън , но до -5,6,7 никакви грижи. Вратите са ми отворени всички без едната стая. И точно заради това понеже няма как да стопля навсякъде еднакво ще вземам още един. И не мога да реша новия модел, който е за японския пазар, или да заложа на сигурно стария модел за Европа 35тица.
Този пост е редактиран от avenger; 12-02-18 в 21:36.