Точно това забелязах и аз накрая от много тестове и затова не ми се вдигаше влажноста. Защото при достигане на температурата спира подаването а при мен е достига бързо. И въпреки че от set up съм му казал в този режим на овлажняване да не е на ауто за да не намалява, той пак го намалява.
Дали.С това, което му остава при -15 е по-зле и от дъртия ми японец 285, дето е набор преди 15 години.
И кое точно е достатъчно за тази 50-ица, че му остава мощност колкото на ЛДС-то ми ли.Не се заблуждавайте, давате 5000 лева за мощности на средна машина и малко екстри.Стария УРУРУ е доста по-напред с материала.Изобщо, R32 си е трагичен под -10.
За 5000 лева потребителя получава 2,8 кв от 6,3 кв номинал, върховно постижение.При -20, както е по тефтер, не знам какво остава, и ДАЙКИН не знаят явно.Не е лоша машина, но прекалено висока цена за продукта.
Този пост е редактиран от edi1; 28-12-17 в 19:15.
Това пък откъде го измисли?
До колкото виждам твоят развърта само до 2 киловата при +8°. При -15° максимумът му сигурно става ~ 1800 вата по 2 коп ~ 3.6 киловата. Нищо особено.
35-цата на Дайкин развърта до 2530 вата при осем градуса. Ако падне до 2000 при -15°, пак е повече от твоя.
Само да вметна ,че ми предлагаха и стария Уруру 28 ца чисто нов с нормално ДУ.
Параметрите са му по-лоши от новия.
Новия 0.6-3.6-7.5
стария 1.3-3.6-5.0
за 12 ка
0.6-5.0-9.0
стария
1.3-5.1-5.6
SCOP
Новия
5.73
стария
4.5
нещо за параметрите ?
Не можете да спрете прогреса.
Има една максима.
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ
п.п.
Кой ти каза ,че съм дал 5000 за тоя климатик?
Реалната цена е много добра за тази машина.Това ,че търговците имат СУПЕР ГОЛЕМИ НАДЦЕНКИ Е ДРУГА РАБОТА
Които търси намира
Я си погледнете сервизните на новото УРУРУ и тогава да коментираме.А С копа хич не го вкарвайте в коментари.Ти не си дал 5000, но други дават.Джак, какви 2 кв при +8, нещо си объркал поста.
Е до колко развърта твоят при +8°? Гледам че по сайтовете му дават само до 2000 вата на отопление.
А, ти си имал предвид консумация, разбрах.И колко да развърта 9-ка, а и какво ли значение има това, се питам.