Ще се справи Урурото, но трябва да е по-голям от 28-ца.
Този, за който говоря, че топли повече отколкото го дават е 50 ! Някой може ли да ми даде актуална цена за FTXZ35N, че нещо не ми харесват тия 4200-4500.Та аз преди две години и половина купих 50-ятката за 3800 модела остарява излиза нов... Цената расте ! Само в България ли го има това.... Та той и долара падна на 1.62.
Изпратено от моят Redmi Note 2 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от avenger; 12-02-18 в 21:37.
Цената търпи промени с малки изключения. Иначе, толкова е брате, ако не ти харесва има безброй още модели и марки.
Този пост е редактиран от mystikalrs; 12-02-18 в 17:27.
Вън беше 8°С. Отворени са всички врати и седя в една стая. Сам съм. Какъв е проблема? Вечерта тръгват и другите машини. Така реших днес.
Проблема е че критериите на хората за отопление са много различни и започват да се объркват.
Веднъж една машина се дава за около 60 куб.м пък после с нея се топлят 60кв на това отгоре няколко помещения и т.н.
Бъркат се хора, които си мислят, че с една машина могат да топлят две или три отделни помещения с една машина. Коментирано е, че през зимата това не става. Зима означава отрицателна външна температура от поне -5°С / -8°С. За Пловдив. Включително смяна на въздуха в помещенията минимум 2 пъти дневно. Видно е, че такива условия не сме имали скоро и няма как питащите тук да се объркат. Няма нетоплещи машини сега. Хубава такава може да топли цяло жилище.Всеки, обаче, залага на максимум -15°С външна температура при отопление, някои дори слизат още надолу. Незнайно защо.
Здравейте. Интересува ме дали при включена функция Flash Streamer работи постоянно или се включва и изключва на определение интервали ? Питам, защото лятото чувах постоянно едно леко свистене като го включа, а сега е включено постоянно и почти не се чува нищо само по някога го хващам да работи за няколко минути и пак се изключва от само себе си?
Почисти стримера .
Моя си съска почти постоянно .
Забелязах ,че когато работи на много ниски обороти на турбината го прави с прекъсване това съскане.
Понякога прекъсва понякога работи нон стоп. Даже преди малко го почиствах понеже беше светнала оранжевата лампа за него и беше спрял нацяло но след чистене и ресет си тръгна пак
Daikin FTXZ50N/RXZ50N
Здравейте. След почистване се оправиха нещата. Вече се чува постоянно. Благодаря. И още един въпрос - при всяко спиране на тока от шалтера при пускане Ururu-ото изписва грешка UA на дистанционното и зелената лампа започва да мига за около 1 м. след което си свети постоянно и грешката изчезва. Това нормално ли е ?
Този пост е редактиран от stanislav24; 14-02-18 в 18:04.
По принцип грешка Ua e:
Вътрешно/външно тяло комбинирана грешка
Improper combination of indoor and outdoor units