Обърнете се към читав техник . Нека го погледне и ще обсъдите с него как да се процедира. (машината е гаранционна се предполага).
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
Обърнете се към читав техник . Нека го погледне и ще обсъдите с него как да се процедира. (машината е гаранционна се предполага).
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
nikolas , FTXC има 2 бр. заглушители фабрично , нищо че е нисък клас .
Някой под ръка сервизно на FTXC35C/RXC35.
Помни ли позицията на голямата клапа при изключване на захранването.
Много странен алгоритъм на работа има този ftxc. Вдигам градусите на 30 той си върти около 300-500w. Най много до 700 да вдигне за 5-6 мин. и пак слиза надолу. А температурата в стаята е 23гр. До сутринта беше направил 24гр. Имам чувството че софтуерно е осакатен.
Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk
Да не би компресора му да е в разработка и да са му сложили ограничение на оборотите. [emoji16]
Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Palev; 27-10-21 в 15:25.
Това за консумацията не е точно така. Вдига си 1200 вата, ама се замисля малко.
Моята 25ца и до 1500 вата е стигала за проба на отворен прозорец . Така както гледам в тая 35ца остава все по-малко фреон .
И при мен един път вдигна 1300W при около 0гр.външна т. и функция Powerfull, но преди да се развърти както трябва стоя доста време на около 600-700W с една леко топла струя. После за кратко стигна до 1300 и изключи. Няма я тая топлина, която очквах, като за 4,8КW.
Този пост е редактиран от nikolas; 27-10-21 в 19:43.
На Powerful трябва да вдигне около 1600 вата. Май gerhar ще излезе прав, че фпеона ви отлита.
FTXC35C има ли вертикални клапи, т.е. да се отклони потока леко в ляво/дясно.
кажете за тия силни шумове от фреон и постоянно преливане ,всеки хвали моделчето никой не смее да изтъкне недостатъците това съм забелязал при други модели продължава с години докато се натрупат толкова собственици че няма как да не лъснат недостатъците ,но се мълчи яко да не си помислят другите че си се набутал ..