Да не си го оставил на ауто режим? Сложи го отопление или слънце.
От къде го изкопа тоя ветеран, модела е поне от 2017година и има няколко модела излезли на пазара след това?
Да не си го оставил на ауто режим? Сложи го отопление или слънце.
От къде го изкопа тоя ветеран, модела е поне от 2017година и има няколко модела излезли на пазара след това?
Този пост е редактиран от bobivg; 13-01-24 в 17:02.
Купуван е 2019 март месец.
И ако приблема е в управлението какво да правя как да го реша?
В ръководството има инструкция как да се провери за грешки през дистанционното ще проверя дали има такива.
Също ще пробвам да го настроя и да махна дистанционното от стаята да видим дали пак ще си примени режима.
Настрои ли го да работи само на отопление? Какво се случва.
Здравейте колеги , от доста време се чудя по един въпрос и никой не може да ми каже ,не знае или не иска , кава ена практика разликата между двете Сенсири FTXF и FTXC . Казвам на практика , защото и двата са с еднакви параметри на практика , а FTXF е с 400 лв. по-скъп от другия . С около 30% по-скъп от FTXC . С какво единия по-добър от другия та е скъп почти коко FTXP ? Интересен въпрос .Б
Този пост е редактиран от gerhar; 31-07-24 в 19:14.
FTXF е с доста по-различни параметри от FTXC. Има разлика и в хардуера. Отделно, FTXF е турска сглобка от завода на Daikin, FTXC е Made in Malaysia от завода на McQuay (собственост на Daikin). В момента, FTXC~D има по добри параметри от FTXF~E.
OK , може ли да се подразбира че разликата в цената идва само от страната производител и завода в който са произведени ? В момета наистини по добрата от двете СЕНСИРИ е значително по-ефтина , парарадокс някъкъв .
Ами има разлика и в софтуера... Определно FTXF работи по-добре от към комфорт.
Благодаря ти професионалния отговор . Имам от 4 години FTXC25B и като знам колко комфотен , икономичен и незабележим тогава FTXF си заслужава парите . Ще взема една 20F ка и ще сранявам , само се чудя D или E да бъде , но скъш клоня към по-малкия компресор , като Японските климатици от последните години .
RXF~E от 20 до 35 e със 700 W компресор (1Y078BKAX1P#D)(Hermetically sealed swing compressor)
Сенсира, 12-ка в магазин около 28кв.м. Наблюдавам консумацията със смарт контакт. Турбината я държа на предпоследната степен, защото на ауто не ми достига дебита. Настроен на 28°, вътре е 26. Дърпа около 220-250в и он/оф на всеки 15-20 мин.
Преди няколко дни от скука реших да отворя предния капак и започна да харчи около 170в без да офи.
така и така си отворил предния капак - почисти си филтрите поне
да бе, да не съм луд...
Здравейте преди 2 месеца монтираха Daikin FTXC25DV1B. Когато беше топло нямаше никакъв проблем, но сега започна следния проблем: Около 5-6 часа сутринта, когато е около -2 градуса и има мъгла, климатика започва да цикли(да се включва и изключва през около 5-10 минути, а понякога и в рамките на 1 минута). Опитваме се да отоплим около 26 квадрата малка вила, стените нямат топлоизолация. От дистанционното видях, че няма грешки. Някой може ли да даде предположение какъв може да е проблема и дали изобщо е проблем, или е нормално?