При мен е обикновена сплит система ,сега като захладня малко времето го прави по рядко,вентилатора ако е на висока степен работи по продължително време ,включа ли го на тих режим на вътрешно тяло изключва след няколко минути
При мен е обикновена сплит система ,сега като захладня малко времето го прави по рядко,вентилатора ако е на висока степен работи по продължително време ,включа ли го на тих режим на вътрешно тяло изключва след няколко минути
Здравей колега! Има ли някакво развитие на проблема, че и при мен май е нещо подобно. Само, че моя е FTXM35 R2V1B. Като го пусна на нощен режим и след 10-12 часа изключва и затваря клапата. Тествах го за грешки, но не показа нищо. Сега съм го оставил на една черта на вентилатора и за сега работи 17 часа не е изключил. При теб какво стана със сервиза? Казаха ли нещо конкретно? Ще следя темата.
Все още не съм оправил проблема при мен, но не ми остана и време да се занимавам тези дни.
...кофти работа! Моя пак изключи.Сега пак го включих за да видя дали ще продължи да се изключва... Не знам какво да се прави...
Рекламация.
Просто е!
щом се прави на отворен, жалба в КЗП
Колега, извинявай за притеснението, но дали е нормално като на моя климатик вътрешното е произведено в Чехия, а външното в Турция? Дали си запознат с това? Така ли трябва да е? Щото тоя дето ми го монтира, казва, че вече се произвеждат в Турция, но да са комбинация от Чехия и Турция... Малко ми се вижда подозрително. Дали не е сбъркано нещо?
Нямам представа.
Тук има хора които професионално се занимават с климатици. Може те да споделят.
Не,не е сбъркано. Така е.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Благодаря, Aleksandars! Това е успокояващо. Не го знаех!
След осем дни непрекъсната работа, моя "хубавец" ...пак се изключиСложих му защита SONO WP230W ....ииии пак нищо. Вече не знам какво да правя. Моля ви дайте някакви съвети.
![]()
Имаш гаранция!
Откачих му на моя wireless адаптер и работи към 12 часа без прекъсване. Закачих я и така работи към 7-8 часа пак без проблеми, на другия ден отново с картата тествах и изключи след 1 час, след това го включих и пак работи 5-6 часа без проблеми. Ще го тествам още няколко дни без карта да видим как ще се държи, но вече не знам какво да правя.. Разполагам с втори същия модел, който не прави проблеми и се чудя дали да не прехвърля платките на проблемния и да тествам.