Страница 20 от 308 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Това е снимката на вътрешното тяло с тръбите на парното,а през прозореца се вижда външното тяло
    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=205016&photo=4

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2006

аааааа, Даскале, тоя "хобот" кой го сътвори?? http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4817057

4. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Като гледам снимката и ми изникват няколко въпроса.
    Не ти ли тече на терасата кат се размразява?
    Ако отвора на терасата е само този за "хобота" , не става ли мноо студено на тераската ?

5. Тук е от
    Dec 2007

"Хобота" го бях замислил,за да не вее вихрушката по време на работа,но вече го демонтирах- монтажниците ме посъветваха да си поръчам въздухоотвод и реших да пробвам с временна конструкция от фибран/никак не е смешно .На терасата ставаше 6-7 градуса/южна е/,при температура извън нея 4 градуса. Капането става в едно шише-2 литра,което е на едната снимка-вижте му цвета . Въобще- експериментирам -не е шега работа да търсиш топлинка през зимата !!!

6. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от lada2107
    Като гледам снимката и ми изникват няколко въпроса.
    Не ти ли тече на терасата кат се размразява?
    Ако отвора на терасата е само този за "хобота" , не става ли мноо студено на тераската ?
    Споко, даскала е махнал двете крайни срещуположни стъкла в края на терасата, описано е преди, в темата

П.С. Този цвят на конденза съм го виждал на 20-30% от климатиците и си го обяснявам, с хората, които в близост до климатика се топлят на въглища / /и това ние го дишаме

7. Тук е от
    Mar 2005

на мене от снимката на външното тяло ми се струва, че дясната пета (дето е в въздуха) е изкривена

8.  

9. Тук е от
    Dec 2007

Действително е изкривена /от монтажниците/,но са поставили на предния и болт един гумен тампон-предполагам за нивелация.Само там има тампон.
    До сега/работи така от месец/ не се е обледявал и изтича съвсем малко от тази мътилка

10. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от daskala_63
    Това е снимката на вътрешното тяло с тръбите на парното...
    Няма страшно, температурният датчик е от другата страна.
    Цветът на водата ти е направо светъл в сравнение с моя... Външното ми тяло е на тераса на оживен булевард в Пловдив и зимно време произвежда натурален катран

11. Member
    Тук е от
    Oct 2005

При този монтаж ми се струва че температурата на терасата е винаги с 2,3 гр по висока от външната и това допълнително подсилва мощността на климатика.Той затова не се е заскрежавал досега.

12. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от freelander
    Няма страшно, температурният датчик е от другата страна.
    Цветът на водата ти е направо светъл в сравнение с моя... Външното ми тяло е на тераса на оживен булевард в Пловдив и зимно време произвежда натурален катран
    Вече си мислех,че само в Шумен може да има такъв въздух,но /без да злорадствам / ти ме успокои

13. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от dan66
    При този монтаж ми се струва че температурата на терасата е винаги с 2,3 гр по висока от външната и това допълнително подсилва мощността на климатика.Той затова не се е заскрежавал досега.
    dan66 ,имаш ли идея дали трябва нещо да променя по монтажа или според теб всичко е наред ?Като махнах "хобота" намаля шумът от външното тяло и сега се търпи,но терасата ми ще изстива-кое да предпочета?

14.  

15. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

аа даскале що не каза че сме градски по рано аз моите климатици забравих какъв цвят бяха като нови с тия дърва и въглища дето се топлят в нашия град .. питите им са черни и на 2та ,добре че падна мъгла да се поизмият кожусите им са станали жълто-сиви ,напролет ще ги измия

16. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Не виждам какво можеш да промениш .Трябва да държиш винаги отворени няколко прозореца така че да имаш отворена тераса.Това че няма да го вали сняг и мъгла е плюс-много рядко ще заскрежава.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от daskala_63
    dan66 ,имаш ли идея дали трябва нещо да променя по монтажа или според теб всичко е наред ?Като махнах "хобота" намаля шумът от външното тяло и сега се търпи,но терасата ми ще изстива-кое да предпочета?
    Всичко ти е наред. Щом топли, не замръзва, в стаята няма 75 децибела шум от външното тяло, просто няма нищо нередно!
    "Когато играта върви, не се правят смени в отбора" - народна мъдрост

18. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Аз си мисля, че си изясних защо не съм много доволен от моето Fujitsu Нашият град е в котловина и обикновено студът върви комплект с висока влажност. Климатикът бързо се заледява и се налага често размразяване... и така...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 308 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе