Страница 125 от 308 ПърваПърва ... 75115123124125126127135175 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,861 до 1,875 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Извинявам се сложих тернометъра на прозореца -4 градуса е и невероятно гъста мъгла. питата е цялата в лед. но климатика духа топло спре явно в този момент разскрежава и пак почва да духа топло.
    Да ще питам техниците за този нагревател и ще видя какво ще стане.
    Знаете ли не ме интересуват толкова много парите а се ядосвам на такива ДРЕБНИ простотийки. Даваш 2 000 и накрая се правят на хитрецци за 100 лева толкова ли са тъпи японците или ???
    просто искам като даваш пари да знаеш, че всичко ще работи перфектно. И сега какво ами да монтират един КОМПЮТЪР 1 500 лв е един лаптоп.
    Явно тези симпатяги за завършили някой измислен университет и имат 4-5 специализации или нас ни мислят за шаранчета. ето такива ДРЕБНИ на вид глупости ни ВГОРЧАВАТ живота.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Този нагревател гори около 100вата на час заиси колко е дълаг но се настройва да включва само при минусуви температури при плюсови не включва не го слагат защото в повечето случаи не ти трябва не винаги се извежда водата според мен няма нужда и да ги слагат който е на зор още при монтажа да му го сложат и така.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Кералайн, за да ти е цялата пита в лед не са само мъглата и маркучето виновни - но 28 градуса е нечовешка температура, и 12-ка е малка за 27 квадрата при 28 градуса в мъгла!
    Всеки градус май правеше 7-10% повече мощност нужна (или разход, то е същото) - това трябва да се вземе от някъде! 6 градуса по 7% = 42% дори 50% в мъглата.  Всичко отива на кино...
    Не се заяждам, моята жена беше същата - акумулиращата на 4 нощем и духалка си пускаше (тогава не бяха на мода климите още 2000-та).

Намали на 22С и се наметни, че тук почнахме да си мечтаем как си по потниче или по шортички и ни стана едно хубавооо!

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

за тази квадратура наистина е трябвало 14-ка ще трябва да съобразиш това и да го намалиш поне на 24 пък ако ти е студено намини към нас аз съм с подово и съм го нагласил на 26 градуса и е доста топличко само трябва да изгоня жената

6. Тук е от
    Sep 2008

enkov - не ме интересува колко по колко правило еди колко си.Може би 6х6 =96 и кибритче левче ДАЙТЕ 100 лв.
    не ме интересува искам да ми е топло и та се разкарвам по потник. А за да ви стане още по хубаво и да се ядоса моя хубавец ще ви кажа, че съм 178 и притежавам най късите шорти в района :-))) Е за шортите се шегувам.
    Как да си правя сутрешната аеробика с ВАТЕНКА и ботуши ли.
    Засрамете се мъже. Искате вашите половинки да се чустват добре и да ви завиждат останалите а да сме се наметнали с одеяло НЕ е просто ЗАЯЖДАНЕ просто си разсъждавам гласно. Значи права е била женати трябва да ни е топло а пък икономията е майка на МИЗЕРИЯТА. Просто да икономисва когато е по-топло.
    Та на моя хубосник му затворих устата с неговото лавче - Не може докрая и душата в РАЯ.
    така, че ще го оставя на 28, пък ако ще винтолатора да отлети на луната.
    Но за момента се справя държи 26 и май започва да покачва, а по-късно ще го намаля на 20, че необичам да спя на много топло.
    БЛАГОДАРЯ на всички които се включиха за решаването на моето притеснение.

7. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Но си представете сутрешна аеробика, по потник и шорти при 28*...

На всяко гърне меродия...

8.  

9. aad
    aad е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Oct 2007

TIMBERLAKE -да не би да е монтиран така че да не обдухва хубаво нявсякъде примерно стаята ти да е дълга а той да е сложен по широчина също така пред него и под него не трябва да има нищо. това кой трябва да го решава клиента или майстора.по точно искам да кажа длъжен ли е майстора да каже -ти искаш тук ама ефекта ще е такъв и такъв от там нататък да няма претенции.щото подозирам че има нещо подобно в моя случай.(аз като ида на доктор той ми казва какво да взема а не аз)

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Но си представете сутрешна аеробика, по потник и шорти при 28*...
    keralain,мисля,че никой няма да е против да пуснеш едно видео на аеробиката,може и ние да почнем да правим.Нямам шорти,но ще измисля нещо.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

aad абсолютно майстора трябва да прецени къде ще е най ефективен и къде ще е най красиво но за съжаление повечето не са майстори а или ученици и студенти които гледат по бързо да стане работата нали се сещаш друго е да работиш за себе си друго е за някой друг та на какъвто попаднеш но има и друго с питане до луната се стига така че не е хубаво само да разпиташ за марката ами е хубаво и за майстора не всеки си върши работата добре в днешно време.
    Аз специално винаги гледам да откажа клиента ако си е решил някво място което все едно го монтираме за украса винаги гледам оптималния вариант.
    и тва ако не е реклама

12. Тук е от
    Mar 2008

Голяма говорилня. 2 страници спам.

13. Junior Member Аватара на gogobros
    Тук е от
    Oct 2008

хахаха и аз искам да участвам в гимнастиката , жоре с теб ставаме 2 ма и с мацето 3 , за шортите ще го измислим това беше шега , имам питане тази сутрин когато изгасих климатика и той се затвори така казано, лампичката му остана да свети и даже примигваше за известно време - това нормално ли е някакъв тест ли е искам вашето мнение - а климатика е - Fujitsu 12LGC.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

не просто се е размразил няма проблеми когато мига червената лампа значи обезкрежава.

16. aad
    aad е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Oct 2007

това сигурно ли е щото на моя никога не му е светвала червената лампичка

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

ей появи се едно момиче и ви потекоха лигите засрамете се

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Ееее нема ли да е срамм, да се слага нагревател на Fujitsu. Що не го завийте с одеало да не настине/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе